28 / 03 / 2024

İstanbul Institute

İstanbul Institute

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

YTÜ Proje Yönetimi Sertifika Programı 16 Nisan'da başlıyor!

YTÜ sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliğiyla hazırlanan Proje Yönetimi Sertifika Programı 16 Nisan'da gerçekleştirilecek. Program 600 saat sürecek.

YTÜ Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta başlıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliğiyla hazırlanan Proje Yönetimi Sertifika Programı 26 Mart'ta gerçekleştirilecek. Program 600 saat sürecek.

İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart'ta!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.

Edip Uğur, Türkiye GRİ 2015 yatırım toplantısına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, bu yıl 7.'si Türkiye'de gerçekleşen Global Real Estate Institute (GRİ) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Ahmet Edip Uğur gayrimenkul yatırımcılarına Balıkesir'i anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Global Real Estate Institute (GRI) yatırım toplantısına katıldı. Uğur, İstanbul'daki toplantıda yatırımcıların dikkatini bir kez daha Balıkesir'e çekti.

Balıkesir 7. Global Real Estate Institute toplantısına katıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İstanbul'daki 7. Global Real Estate Institute ( GRİ ) yatırım toplantısına katıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

İstanbul Institute Haberi

İstanbul Institute

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve İstanbul Institute İş Birliği'nde hazırlanan ve 60 saat (5 hafta) sürecek olan İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı 19 Mart 2016 tarihinde başlıyor.


İnşaat Sektöründe Proje Yönetimi Sertifika Programı, proje yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, uluslararası araç ve tekniklerin kullanımını, konu ile ilgili metodoloji ve standartların uygulama ve örneklerle aktarılmasını amaçlar.


İçeriğinden ana başlıklar;


1-)Proje Yönetimine Giriş

İnşaat sektöründe proje yönetimi konularının genel olarak değerlendirilmesi amaçlanmıştır. 

İnşaat sektöründe ürünün ve üretim sürecinin özellikleri

İşletme yönetimi ve proje yönetimi

Yapım projeleri için örgütlenme

Yapım projelerinin planlanması ve iş programları

Maliyet planlanması ve kontrolü, Maliyet tahmini, İhale ve teklif

Yapımda iş sağlığı ve güvenliği (İSG)

Proje ve Yapım Yönetiminin Diğer Konuları


2-)İhale/Sözleşme Yönetimi

İnşaat projelerinde ulusal ve uluslararası sözleşmeler ve uygulamaları, karşılaşılan riskler, tedarik yöntemlerinin değerlendirilmesi ve...