26 / 04 / 2024

İstanbul-İzmir Otoyolu açıldı

İstanbul-İzmir Otoyolu açıldı

Özellikle beyaz yakalıların en çok tercih ettiği İzmir'de İstanbul-İzmir Otoyolu’nun açılması ile konut sektörü de hareketlendi.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı!

Asya ve Avrupa kıtalarının birbirine bağlanmasını sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi açıldı. 

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu - Çatalca kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Çatalca Kesimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Bakanlıktan onaylanan karara göre, trafiğe açılacak kesimde yayaların, hayvanların, motorsuz araçların, iş makinelerinin ve bisikletlilerin girmesi yasak olacak...

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu ve bağlantı yollarının bazı kesimleri trafiğe açıldı. Proje Müdürü Selim Sönmez, "Bugün açılan 50 kilometre otoyol, 41 kilometre bağlantı yoludur." diye konuştu...

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Bursa Şehir Hastanesi resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’ya gelerek, Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul – İzmir Otoyolu ile Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışlarını resmen gerçekleştirdi.

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 192 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Önümüzdeki günlerde İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 183 kilometresi ana gövde, 9 kilometresi de bağlantı yolu olmak üzere toplam 192 kilometrelik kesimi hizmete açacağız" dedi...

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Tekfen imzalı Doha El-Hur Otoyolu açıldı!

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından Katar'ın başkenti Doha'da tasarım ve yapım işi gerçekleştirilen 33 kilometrelik El-Hur Otoyolu açıldı...

İstanbul-İzmir Otoyolu açıldı Haberi

İstanbul-İzmir Otoyolu açıldı

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, son 5 yılda İzmir’de gayrimenkule yatırım yapanların yüksek gelir elde ettiklerini ve tüm verilerin bu ivmenin hızlanacağını açıkladı.

İzmir, son dönemlerde hem Türkiye’de hem de dünyada isminden en çok söz ettiren metropollerin başında bulunuyor. ABD'li araştırma kuruluşları Brookings Enstitüsü ve JP Morgan Chase tarafından hazırlanan ''Global Metro Monitor 2014'' raporu kapsamında dünyanın en hızlı büyüyen 300 kenti arasında 2. olan İzmir, bu yükselişine gayrimenkul sektöründe de devam ediyor.

İZMİR DÜNYADA İKİNCİ SIRADA

Ege’nin incisi konumunda bulunan İzmir, uluslararası emlak danışmanlık ve değerlendirme şirketi Knight Frank tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz ay açıklanan “Global Residential Cities Index”te de zirveye yerleşti. 2017’nin 2. çeyreği ile 2018’in 2. çeyreği arasında bulunan bir yıllık dönemi kapsayan ve geçtiğimiz aylarda açıklanan çalışma...