20 / 04 / 2024

istanbul kaçak pansiyon

istanbul kaçak pansiyon

İstanbul'da sayıları 10 bini aşan yatak kapasiteli kayıtdışı konaklama tesisi, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafında mercek altına alınıyor. Beyoğlu ve Sultanahmet'te bulunan kaçak pansiyon ve hostellere operasyon düzenlenecek...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere 321 bin 440 TL ceza kesildi! 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı! 

İstanbul'da evlerini kaçak göçmenlere kiraya verenlere resmen ceza yağdı. Düzenlenen operasyonda 3 ev sahibi ve 1 aracı tutuklandı. 

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'un göbeğinde kaçak hafriyat rezilliği!

İstanbul'da döküm sahalarına para vermek istemeyen şöförler, taşıdıkları hafriyatı ücra yerlere, tarım alanlarına, orman yollarına döküp kaçıyor. Şehirdeki birçok orman yolları kaçak olarak boşaltılan hafriyatlarla doldu.

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

İstanbul'daki kaçak yapılara 2019'da 67 milyon TL ceza kesildi!

İstanbul'un 23 ilçesinde Kaçak yapılarla mücadele kapsamında 2019'da 66 milyon 637 bin 754 lira ceza verildi...

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı mecliste!

İstanbul'daki kaçak yapıların tespitine ve yıkımına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki kaçak yapıların yıkımı başladı!

İstanbul Beykoz ve Arnavutköy'de yer alan kaçak yapılar yıkılmaya başladı. Gergin geçen yıkımlar havadan da görüntülendi.

İstanbul ormanlarında 315 kaçak yapı yıkılacak!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'da devlet ormanlarında 315 kaçak yapının tespit edildiği bildirildi. Valilik, 14 ilçe belediyesine yazı gönderdi...

İstanbul'daki kaçak yapılar ilçe ilçe tespit ediliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kaçak yapılarla mücadeleye devam ediyor. Muğla'da kaçak yapıların tespiti ve yıkılmasının ardından sıra İstanbul'a geldi. İstanbul'da bulunan 4 milyon kaçak yapı uydularla tespit ediliyor.

İstanbul'daki yapıların yarısı kaçak!

İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, İstanbul'daki kaçak yapılaşma sorununa dikkat çekti. Aşa, İstanbul'daki yapıların yarısının kaçak olduğunu belirtti.

İstanbul'da kaçak yapılara geçit yok!

İstanbul Boğazı'ndaki kaçak yapılar yıkılmaya devam ediyor. Boğaz'da, 15 günde mevzuata aykırı yapılaşmanın olduğu 4 yapı yıkıldı.

istanbul kaçak pansiyon Haberi

istanbul kaçak pansiyon
İstanbul'da kaçak konaklama tesislerini önlemek için operasyon düzenlenecek. Yaklaşık 10 bini aşkın yatak kapasitesi bulunan kaçak pansiyon, otel ve apartlara baskın yapılacak. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü liderliğinde gerçekleşecek operasyonlarla kaçak tesisleri çalıştıranlara ceza kesilip, tesisler kapatılacak. Kaçak pansiyon ve hosteller İstanbul'da en çok Sultanahmet, Beyoğlu ve Kadıköy'de yer...