24 / 04 / 2024

İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu

İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu

Pyramids Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya,Uluslararası Doğal Taş ve Ürünleri Fuarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 bölgeden 62 ülkenin katılımının hedeflendiği fuarı, yaklaşık

Maden kalitesi bina sağlığı için önemli!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Aydın Dinçer binaların hammaddesinin maden olduğunu belirterek maden kalitesinin bina sağlığını etkilediğini dile getirdi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

İMİB Doğal Taş Söyleşileri 22 Haziran'da başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) organizasyonu ile gerçekleşen online İMİB Doğal Taş Söyleşileri, 22 Haziran'da başlıyor. Söyleşinin konuğu Apak Mimarlık’ın kurucusu Emre Apak olacak.   

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından gerçekleşecek online söyleşi serisinde doğal taş kullanımının öne çıktığı yapılar gündeme gelirken, her sohbette Türk Doğal Taşı hakkında bilgiler konuşulacak.  

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çin ve Hindistan’da inşaat projelerine hız verildi!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Kaya, Çin ve Hindistan’da inşaat projelerine hız verildiğini açıkladı.

Lüks konut projelerinde yerli mermer kullanma çağrısı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Şeref Oğuz bugünkü yazısında, Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu ve GYODER Başkanı Aziz Torun'un mermer sektörüne ilişkin görüşlerini anlattı.

İMİB, doğal taş projeleriyle MIPIM'e katılıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, 2017’yi "Dünya Türk Doğal Taşları Yılı" olarak belirledi. İMİB bu kapsamdaki projeleriyle MIPIM Fuarına katılıyor.

İMİB zihinsel yetersiz çocuklarla buluşuyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) sektörel çalışmaların yanında sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile de dikkat çekiyor.

Çin'in inşaat sektöründe frene basma eğilimi var!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Mevlüt Kaya "Çin'de 2016 yılının son çeyreğinde bir hareketlenme beklemiyoruz, inşaat sektöründe frene basma eğilimi devam ediyor ama bir taraftan da doğaltaş stokları bitiyor." dedi.

İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu Haberi

İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu

Akra Barut Otel deki toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği(BAlB) Başkanı Mustafa Satıcı. Türkiye Doğal Taş Demekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Mermerci, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, Pyramids Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Sherif Hashem,Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel ve sektör temsilcileri katıldı. 


Toplantıda konuşan Mustafa Çalık, mevcut fuar alanını büyüteceklerini belirterek, mermerle ilgili her türlü organizasyona Antalya'nın desteğini vereceğini söyledi. Türkiye fuarcılığında Antalya Expo Fuarı'nın sektörü için önemli olduğunu kaydeden Çalık, ''Antalya'ya her gün ortalama bir şehir nüfusu kadar turist geliyor ve gidiyor. 640 kilometrelik sahil şeridinde binin üzerinde konaklama tesisi var. Yaklaşık 600 bin yatak kapasitesine...