27 / 04 / 2024

istanbul millet kıraathanesi

istanbul millet kıraathanesi

İstanbul'u yeşil ağlarla örerken, 39 ilçenin tamamında millet bahçeleri inşa edilecek. Toplam 16 milyon metrekare millet bahçesi inşa edilecek.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Başakşehir Belediyesi'nin kiraladığı binalar meclis gündeminde!

Başakşehir Belediyesi tarafından millet kıraathanesi olarak kiralanan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Güngören'deki millet kıraathanesi 1.8 milyon TL'ye yapılacak!

İstanbul Güngören’de inşa edilecek millet kıraathanesi için AKP’li ilçe belediyesi, 1 milyon 840 bin TL'lik ihale düzenledi. 

Nevmekân Selimiye Millet Kıraathanesi Eylül'de açılacak!

Millet Kıraathaneleri’nin en güzel örneğini Üsküdar’da temsil eden Nevmekân’ların üçüncüsü için geri sayım başladı.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Güngören Millet Bahçesi planları onaylandı! 

TOKİ'nin İstanbul Güngören Millet Bahçesi için hazırladığı imar planları bugün askıya çıkarıldı. Millet Bahçesi kapsamında, 34 bin metrekarelik araziye yapılacak millet bahçesinde, millet kıraathanesi, ibadethane, sanat atölyeleri, tenis-basketbol, voleybol gibi spor alanları yapılacak...

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi açıldı! 

7 gün 24 saat hizmet sağlayacak olan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nin açılışı bugün törenle gerçekleştirildi. Açılışa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan katıldı... 

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak ve haftanın her günü 24 saat hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Milet Kütüphanesi, bugün açılıyor...

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak. "Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olma" niteliği taşıyan, 7 gün 24 saat hizmet verecek kütüphaneden yararlanmak isteyen yeni kimlik kartı sahibi TC vatandaşları, işlem yapmadan kütüphaneye giriş yapabilecek...

istanbul millet kıraathanesi Haberi

istanbul millet kıraathanesi

İstanbul'un bütün ilçeleri yeşil ağlarla örülüyor. 39 ilçenin tamamında millet bahçesi inşa ediliyor. Toplam 16 milyon metrekare millet bahçesi yapılacak.

İstanbul tarihinin en büyük ağaçlandırma ve yeşil alan projesi olan millet bahçeleri sayesinde İstanbulullular şehrin her yerinde ihtiyaç duydukları doğal ve yeşil ortamlara kavuşacak.

Tamamlanan millet bahçelerini, farklı ilçelerde düzenlenecek 33 yeni millet bahçesi ile devam edilecek. Kişi başınan düşen yeşil alan miktarı sadece bu bahçelerle yüzde 10 artırılacak.

Millet bahçelerinin Yeşil Ağ sistemine entegre edilmesiyle birlikte 'Yeşil İstanbul' projesi hayata geçirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile eşgüdümlü gerçekleştirilerek 10 milyon metrekare millet bahçeleri için toplamda 3.6 milyar TL yatırım yapılacak.

Tamamlanan ve devam eden millet bahçeleri

1- Kayaşehir
2- Başakşehir
3- Bakırköy-Baruthane
4- Esenler 15 Temmuz
5- Zeytinburnu-Çırpıcı
6- Başakşehir-Hoşdere
7- Kayaşehir (2.,...