26 / 04 / 2024

istanbul otopark yapımı

istanbul otopark yapımı

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti. CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mvt Yapım İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavasçinar tarafından açıldı. 

İstanbul'da 15 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, 14 milyon 997 bin 290 TL bedelle yapım ve onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

İstanbul'da 27.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, 27 milyon 804 bin 123 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi TBMM'de!

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki bina yapım işi ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 9 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Arnavutluk'a afet konutu yapımı iş birliği sözleşmesi imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Arnavutluk Laç kentine inşa edilecek 522 konut, 37 ticari ünite ile 375 araçlık kapalı otopark inşaatlarını içeren "Afet Sonrası Konut Yapımı Alanında İşbirliği Sözleşmesi"ni imzaladı. 

İstanbul'da 21.4 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İstanbul Maltepe, Ataşehir, Pendik ve Tuzla'da arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

İstanbul'da 3.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 3 milyon 934 bin 48 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

istanbul otopark yapımı Haberi

istanbul otopark yapımı

CHP ve çeşitli sivil toplum kuruluşları üyeleri, sahillere kazık çakılarak otopark yapılmasını protesto etti.


CHP ve sivil toplum kuruluşu üyesi grup, Küçük Bebek Meydanı'nda toplandı. Çeşitli dövizler taşıyan katılımcılar, sloganlar atarak sahile doğru yürüdü.


Burada açıklamada bulunan CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk, Boğaz sahillerine beton dolgusu yapılarak çakılan kazıkların doğal kıyı şeridini yok ettiğini ve telafisi mümkün olmayan tahribat yaptığını savundu.


Kazıkların Aşiyan'dan Bebek'e doğru ilerlediğini dile getiren Öztürk, "Kazıklarla sahil genişletip 150 araçlık otopark yapmayı düşünebiliyorlar. Dünyanın hiçbir gelişmiş ülkesinde, Boğaziçi sahilleri gibi dünya harikası bir sahile böyle otoparklar yapılmaz. Bu sahiller özenle korunur." dedi.


Boğaziçi'nin korunması çağrılarına tüm siyasi partilerin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:


"Bu ve benzeri projelerin durdurulması ve halkın ihtiyaçlarını ön planda tutan doğru projelerin geliştirilmesi...