29 / 03 / 2024

istanbul Rotterdam türk hava yolalrı uçuşları

istanbul Rotterdam türk hava yolalrı uçuşları

Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın Rotterdam kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi. THY’nin, Amsterdam’ın ardından Hollanda’da ikinci uçuş noktası olan Rotterdam The Hague Havalimanı’na inen ilk uçağı törenle karşılandı...

Kiralar dudak uçuklatıyor! İstanbul'da ortalama kira bedeli 17 bin Türk Lirası oldu...

Günümüz şartlarında maalesef barınma krizi son hızıyla artıyor. Satılık ve kiralık konut bedellerine bakıldığında asgari ücretle çalışan bir vatandaşın ev tutması neredeyse imkansız olabiliyor. 100 metrekarelik bir konutun kirası ortalama olarak 17 bin Türk Lirası oldu. İşte detaylar... 

Türk Telekom'dan İstanbul ilçelerine duyuru! Eğer internet kullanıcısı iseniz bu duyuru sizi ilgilendiriyor!

İstanbul’da yer alan Türk Telekom aboneleri için dikkat edilmesi gereken bir uyarı yapıldı. Bu ilçeler içerisindeki Türk Telekom için dikkat!

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Hikmet Sami Türk'ten Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Kanal İstanbul Projesini” gerçekleştirmek için adımlarını hızlı bir şekilde atacaklarını belirtti. Devlet, Milli Savunma ve Adalet eski Bakanı Prof. Dr. Hikmet Sami Türk, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Kanal İstanbul'u Türk müteahhitler mi yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstannul milli bütçeden yapılırsa, bu iş için Türk müteahhitleri bu işe girer mi girmez mi? İstanbul Havalimanı'na nasıl girdiyseler ben inanıyorum ki buna da girerler. Belki onlar dışarıdan krediyi bulurlar. Buldukları bu krediyle de bu adımı atarlar." dedi...

Türk Reasürans, İstanbul Finans Merkezi'nden güvence ihraç edecek!

Türk Reasürans AŞ (Türk Re) Genel Müdürü Selva Eren, Türk Reasürans'ın global marka olması yönünde vizyonlarının bulunduğunu dile getirdi.

Türk markaları İstanbul Havalimanı'yla dünyaya açılacak!

İstanbul Havalimanı yerli hazır giyim markalarını dünyaya açan yeni kapı olacak. Türk markaları açtıkları gösterişli mağazalarda transit yolculara hazırladıkları özel koleksiyonlarla hem kendi markalarını hem de Türkiye’yi tanıtma görevini üstlenmiş olacak.

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları'na değer katacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Tarihi bir ana şahitlik etmekten, çalışan arkadaşlarımızla ve yolcularımızla beraber olmaktan son derece mutluyuz." dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

istanbul Rotterdam türk hava yolalrı uçuşları Haberi

istanbul Rotterdam türk hava yolalrı uçuşları


Türk Hava Yolları (THY), Hollanda’nın Rotterdam kentine ilk uçuşunu gerçekleştirdi. 


THY’nin, Amsterdam’ın ardından Hollanda’da ikinci uçuş noktası olan Rotterdam The Hague Havalimanı’na inen ilk uçağı törenle karşılandı.


Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Rotterdam Havalimanı Müdürü Roland Wondolleck’in katıldığı törende, alana inen THY uçağı, itfaiye araçlarının kurduğu su köprüsüyle karşılandı.


THY Genel Müdürü Temel Kotil ve yolcuların lalelerle karşılamasının ardından havalimanının terminal binasında düzenlenen törene geçildi. 


Törende konuşan Kotil, çevresiyle birlikte yaklaşık 2 milyon kişinin yaşadığı Rotterdam’a sefer düzenlemelerinin oldukça önemli olduğunu söyledi.


Rotterdam’ın, Hollanda ekonomisinin yüzde 10’unu barındırdığına işaret eden Kotil, “Burayı başlatmakla Türk işadamlarının daha kolay gidip gelmesini sağlamış olacağız, iki yönlü olarak. Bunun yanı sıra Rotterdam’ı aynı zamanda İstanbul üzerinden dünyaya...