24 / 04 / 2024

İstanbul sahra hastaneleri 2020

İstanbul sahra hastaneleri 2020

Ekrem İmamoğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında İstanbul'un Avrupa Yakası'na yapılan sahra hastanesinin, Atatürk Havalimanı'na değil, yanındaki Milli Emlak'a ait araziye yapıldığını söyledi...

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Prefabrik sahra hastanelerine talep katlandı!

Pandemi ve deprem nedeni ile 2020'de yurtiçinde satışlarını artıran prefabrik sektörü, yurt dışında da sahra hastaneleriyle büyüyor. Özellikle Türk Cumhuriyetleri se Afrika ülkelerinden Türk prefabrik sektörüne sahra hastaneleri için talep gelirken, bazı firmalar yüzde 50'den fazla büyüdü.

Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika büyük fırsat!

Turkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) öncülüğünde gerçekleştirilen "Covid-19 Krizinin Avrupa Uluslararası Müteahhitleri Üzerindeki Etkileri' konulu forumda, Türk müteahhitler için Sahra altı Afrika'nın büyük fırsat olduğu belirtildi...

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına ürün sağladı

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır" dedi.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

Derince'de yapılacak sahra hastanesinin inşaatı durdu mu?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Derince'de yapılması planlanan sahra hastanesinde zemin düzleme çalışmalarından sonra yaklaşık 2 haftadır herhangi bir çalışmada bulunulmaması dikkat çekti.

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbul'da iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 24 Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor. Peki İstanbul'daki sahra hastaneleri ne zaman açılacak? İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla...

İstanbul’daki sahra hastanelerinin çatılarına Teknopanel imzası!

Koronavirüsle mücadelede İstanbul’da bulunan Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı Sahra Hastaneleri’ne kısa sürede 90 bin metrekare çatı malzemesi tedarik eden Teknopanel, projenin en büyük çözüm ortaklarından biri haline geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pandemi hastaneleri açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık töreninde konuştu. Erdoğan, Yeşilköy ve Sancaktepe'deki sağlık tesislerinin bayram sonuna kadar açılacağının ifade etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'a 2 kalıcı hastane kazandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da inşası devam eden sahra hastanelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul'a gerçek anlamda iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacaklarını söyledi...

Karmod, Kenya Nairobi'de' sahra hastanesi kurdu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, Kenya'nın başkenti Nairobi'de sahra hastanesi kurdu.

İstanbul sahra hastaneleri 2020 Haberi

İstanbul sahra hastaneleri 2020

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, İstanbul'da biri Atatürk Havalimanı, biri de Sancaktepe'de olmak üzere 1000 yataklı iki hastane yapılacağını açıklamıştı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Ekrem İmamoğlu, hastane inşaatının, söylenildiği gibi Atatürk Havalimanı'nda değil, hemen yanında bulunan Milli Emlak'a ait arazide başladığını ileri sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, bir programda, hastanenin Atatürk Havalimanı'na yapılmadığını kaydetti. İmamoğlu, şöyle konuştu: 

Atatürk Havalimanı'nda yapmadınız. Ne yaptınız? Tam havalimanının karşısında Bakırköy Spor Kulübü'ne ait, spor sahasının olduğu yerde ve Florya'nın konutlarıyla dip dibe bulunan 50 bin metrelik Milli Emlak'a ait yerde bugün inşaat başladı. Şu an hafriyat yapılıyor orada.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

Atatürk Havalimanı'nda hastane...