29 / 03 / 2024

istanbul Sandalyeci mağaza

istanbul Sandalyeci mağaza

İzmir’de 13 yıl önce kurulan Sandalyeci, yurtdışındaki 6’ncı mağazasının Bakü’de açtı. Kerim Başterzi, “Yakın gelecekte de burada bir fabrika kurarak üretim yapmayı ve bu coğrafyadan daha fazla ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. " dedi.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

İtalyan giyim markası Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Nişantaşı City's AVM ve Ataşehir Palladium'a giren marka, Türkiye pazarında toplamda 5 mağazaya ulaşmış oldu.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

istanbul Sandalyeci mağaza Haberi

istanbul Sandalyeci mağaza

İzmir’de 13 yıl önce kurulan Sandalyeci, yurtdışındaki 6’ncı mağazasının Bakü’de açtı.  1.500 metrekarelik mağazanın açılışında konuşan Sandalyeci A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Başterzi,  “Yakın gelecekte de burada bir fabrika kurarak üretim yapmayı ve bu coğrafyadan daha fazla ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. Azerbaycan’da gelecekte bir üretim yaparsak, buradan yakın coğrafyadaki birçok ülkeye ürünlerimizi satma imkanımız olacak” dedi.

100 ülkeye ihracat 

Başterzi, Azerbaycan’da oteller zinciri bulunan Türk işadamı Cemil Aykaplan’ın sahibi olduğu C Group’la distribütörlük anlaşması yaptıklarını belirterek “Azerbaycan’a 8 yıldır ürün gönderiyorduk. Uzun zamandır burada bir mağaza açmayı planlamıştık” dedi. Yurtdışında büyümeyi sürdüreceklerini vurgulayan Başterzi, “Ciromuzun yüzde 50’sini ihracat gelirlerimiz oluşturuyor. Dünyanın 100 ülkesine sandalye ihraç ediyoruz. Sandalyeci artık ithalatı da sıfırladı” diye...