27 / 04 / 2024

İstanbul Şehir Hastanesi nerede

İstanbul Şehir Hastanesi nerede

İstanbul İkitelli'deki 2 bin 500 yataklı ve 817 dönümlük alana kurulan Şehir Hastanesi 1,5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor. İstanbul Şehir Hastanesi Projesi'ni 2017 sonunda tamamlanması planlanıyor...

Başakşehir Şehir Hastanesi İstanbul'da nerede?

Başakşehir Şehir Hastanesi nerede yapılıyor? İkitelli Sağlık Kampüsü nerede kuruluyor? Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi İstanbul'da nereye konumlandırıldı? İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı şehir hastanesinin haritası...

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Can Ataklı'dan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımına ilişkin açıklama! 

Can Ataklı, Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin  Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yol yapımını sürdürmemesine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılımıyla İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi hizmete alım ve yerli yoğun bakım solunum cihazı teslim töreni yapılıyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin inşaatında iş kazası: 1 işçi öldü!

İstanbul'da yapımı süren Başakşehir Şehir Hastanesi şantiyesinde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi.

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul'un hizmet yarışına önemli katkılar sağlayacak olan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi 2020'de açılacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi hakkında açıklama yapan Vali Yerlikaya, "Başakşehir Şehir Hastanesi, 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip. Hastanenin 2020 yılının Haziran ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor" dedi. 

Bursa Şehir Hastanesi resmen açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa’ya gelerek, Türkiye’nin en büyük yatırımı olan İstanbul – İzmir Otoyolu ile Bursa Şehir Hastanesi’nin açılışlarını resmen gerçekleştirdi.

İstanbul Şehir Hastanesi nerede Haberi

İstanbul Şehir Hastanesi nerede

İstanbul İkitelli'deki 2 bin 500 yataklı ve 817 dönümlük alana kurulan Şehir Hastanesi 1,5 milyar dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hayalim' diye bahsettiği İstanbul Şehir Hastanesi Projesi'ni 2017 sonunda tamamlayacaklarını söyleyen Emsaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Arslan, "1.5 milyar dolarlık proje bakanlık onayına sunuldu. Hedefimizde şaşma yok" dedi. 


Ali Rıza Arslan, Yeni Akit'e İstanbul ikitelli'de kamu-özel ortaklık sistemiyle devreye alınacak Şehir Hastanesi Projesi'ne yönelik yaptığı değerlendirmede, "2 bin 500 yataklı ve 817 bin metrekarelik bir inşaat alanından teşkil Şehir Hastanesi, 2017 yılı sonunda doğru tamamlanacak. 


Toplu imza töreni yapıldı. Bakanlık onayına sunduk. Vaziyet planını da onaylandı. 400 kişilik işçi kampımız mevcut. 1.5 milyar dolarlık bir yatırım söz konusu" dedi. 

TÜRKİYE ÇÖLDEKİ VAHA Dünyadan Türkiye'ye gelenlerin moral bulduğunu,...