24 / 04 / 2024

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi, 30 Mayıs'ta İstanbul'da yapılacak. Uluslararası Diplomatlar Birliği ve Avrupa İşadamları Kulübü'nün birlikte düzenledikleri zirveye, Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı destekliyor.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi 30 Mayıs'ta!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın desteklediği "İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi", 30 Mayıs'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek..

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Ekrem İmamoğlu: Japonya ile deprem konusunda iş birliği yapıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada “Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı’ ile ortaklaşa İstanbul’da Deprem Risk Analiz çalışmalarımızı hep beraber sürdürüyoruz.” dedi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği!

Katar Finans Merkezi ile Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla, Katar Finans Merkezi ile İstanbul Finans Merkezi arasında iş birliği kapsamında çalışmalar yapılacak...

Türkiye ve Kazakistan arasında inşaat alanında hızlı bir iş birliği var!

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Muamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Koçak yaptığı açıklamada "Kazakistan'ı bir kardeş ülke olarak görüyoruz. İnşaat, tekstil ve diğer sektörlerde hızlı bir iş birliği olduğunu görüyoruz" dedi.

Cathay Group, Altın Emlak ile iş birliği yapıyor!

Cathay Group, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerin satış ve pazarlama süreçlerinde sektörde 20'nci yılını geride bırakan Altın Emlak ile iş birliği yapıyor...

İnşaat malzemesi ve turizm sektörü temsilcilerinden yenileme iş birliği! 

İnşaat malzemesi sanayicileri ve turizm sektörü temsilcileri, 42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da buluşarak yenileme pazarında iş birliği için harekete geçti. Yapılan ortak açıklamada, Türkiye’deki turizm tesislerinin bir bölümünün ekonomik ömrünü tamamladığını vurgulandı. 

Borsa-TOKİ iş birliği konut sertifikası dağıtıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, "Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Etnospor Kültür Festivali'ne gelenlere konutlarının bir kısmını belki hediye edeceğiz." dedi.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi Haberi

İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi

Milyarlarca avro iş hacmi ve somut projeleri temsil eden uluslararası yatırımcılar bir araya getirecek İstanbul Uluslararası İşbirliği ve Yatırım Zirvesi; gerçekleşecek ikili görüşmeler ve Türkiye'deki reel yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi bakımından büyük önem taşıyor. 



Avrupalı, Amerikalı, Ortadoğulu körfez şirketlerinden katılacak başkan ve üst düzey yöneticilerin zirve kapsamında, Türkiye'deki başta enerji ve inşaat sektörleri olmak üzere, teknoloji, Ar-Ge, eğitim, sağlık, turizm, finans, fon yönetimi, tarım konularına ilişkin Türk yatırımcıları ile ikili görüşmeler yaparak, Türkiye'deki reel yatırım fırsatlarını değerlendirmeleri bekleniyor. 



Yeni...