28 / 03 / 2024

istanbul Victorias Secret mağazaları

istanbul Victorias Secret mağazaları

Victoria’s Secret, İstanbul’da Shaya ortaklığıyla Akasya Acıbadem ve Mall of İstanbul’da açtığı iki ikonik mağazasının ardından, üçüncü mağazasını 18 Temmuz’da Avrupa Yakası Cevahir AVM’de açıyor...

Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor!

Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candite Swanepoel gibi modellerin yer aldığı ünlü defileleriyle tüm dünyada tanınan iç çamaşırı markası Victoria's Secret, İstanbul'da 4'ncü mağazasını açıyor.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul'a 'En iyi Denizaşırı İş Oteli' Ödülü!

Çırağan Palace Kempinski istanbul, dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Conde Nast Traveller'ın ingiliz baskısının okurları tarafından bir kez daha "Okur Seyahat Ödülleri 2014"de dünyanın en iyi otelleri arasında seçildi.

Türk Hava Yolları, Avea ile birlikte Discover İstanbul mobil uygulamasına imza attı!

Avea, Türk Hava Yolları (THY) ile işbirliğine giderek, İstanbul hakkında en doğru ve güncel bilgiye en kolay şekilde erişimi sağlamayı hedefleyen “Discover Istanbul” mobil uygulamasına imza attı...

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Secret Zone ile dar banyolara ferahlık geliyor!

Küçük banyolar düşünülerek geliştirilen Secret Zone, eski zamanların hamamlık adı verilen dolap içindeki banyolarını hatırlatıyor. VitrA tarafından tasarlanan duş ünitesi, duvara doğru katlanarak dar banyolara ferahlık getiriyor.

istanbul Victorias Secret mağazaları Haberi

istanbul Victorias Secret mağazaları


Ünlü çamaşır markası Victoria's Secret, istanbul'da Shaya ortaklığıyla Akasya Acıbadem ve Mail of İstanbul'da açtığı iki ikonik mağazasının ardından, üçüncü mağazasını 18 Temmuz'da Cevahir AVM'de açıyor. Markanın Türkiye'deki "flagship" mağazası olacak olan Victoria's Secret Cevahir AVM mağazası, aynı zamanda İstanbul'daki üç mağazanın en büyüğü...