29 / 03 / 2024

İstanbul yatırımları 2020

İstanbul yatırımları 2020

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 21 yıl geçmişken deprem konusu bir kez daha gündeme geldi. Peki İstanbul depreme ne kadar hazır?

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İyi İstanbul İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Altunalan, Mert Altunalan tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

İstanbul yatırımları 2020 Haberi

İstanbul yatırımları 2020

Posta gazetesi yazarı Hakan Çelik, bugünkü yazısında İstanbul'daki yatırımları kaleme aldı. İşte Çelik'in o yazısı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir sohbet gerçekleştirdik. Konu İstanbul olunca, saatlerce konuşmak ve yüzlerce konuyu ele almak mümkün. Basın danışmanı Murat Ongun’un da eşlik ettiği Florya’daki buluşmada Başkan İmamoğlu ile şehirdeki son durumu ele aldık. İlk sorum “Göreve geldiğinizden bu yana yaptıklarınız arasında en fazla hangi icraatınızı önemsiyorsunuz?” oldu. Kurumsallık çerçevesinin önemine işaret ederek söze başladı. İhaleler başta olmak üzere şu ana kadar hiç olmadığı kadar güçlü şekilde bunun hissedildiğini ifade etti.

Büyük projelerdeki durum nedir?
Öncelikle metrodan bahsedeyim. Biz geldiğimizde biri hariç, çalışmalar neredeyse tamamen durmuştu. Benim için en önemli konu bu. Duran bütün metro hatlarını çalıştırmış olmaktan gurur duyuyoruz.

İstanbul depreme...