18 / 04 / 2024

istanbul yeni otogar

istanbul yeni otogar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

Bayrampaşa Otogar yeşil alan olacak!

Mevcut Bayrampaşa'daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirip, alt katlarını otopark yapmayı düşündüklerini belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bunun yerine İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi.

İstanbul'a cep otogarları yapılacak!

Kadir Topbaş, "İstanbul’daki otogar 6 milyonlarda yapılan bir otogar. Bu otogar günümüzdeki şehre yeterli değil. Bizim esasında ulaşım master planlarında öngördüğümüz cep otogarları başta olmak üzere, yeni alanlar tespitlerimiz var."

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı açılışı için geri sayım başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Kasım Ayı Toplantısı'nda inşa edilen yeni otogar için son düzenlemeler yapıldı.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

İstanbul Yeni Havalimanı otelinde inşaat başlıyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılacak otel 6 ayda tamamlanacak..

Bakanlık'tan İstanbul Yeni Havalimanı iddialarına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun, Yeni Havalimanı için ortaya attığı iddialara ilişkin açıklama yaptı...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçuş testleri tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda görüş mesafesinin sıfıra indiği hava şartlarında dahi uçakların iniş yapabilmesini sağlayacak ILS sisteminin uçuş kontrol testleri tamamlandı" dedi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışı ertelenmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının 29 Ekim'de yapılacağını bildirdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 9 bin sahte yolcu ve 18 bin bagajla test!

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalar son aşamaya yaklaşırken, aksaklıkların belirlenmesi için binlerce sahte yolcu ve bagajla deneme uçuşları yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

UPS, DHL ve FedEx'in gözü İstanbul Yeni Havalimanı'nda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dünyanın üç dev kargo şirketinin de, İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer kiralamak için başvuruda bulunduğunu açıkladı...

İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki eylem açılışı engellemek için mi?

İstanbul Yeni Havalimanı'nın (İGA) açılmasına sayılı günler kala 'çalışma koşulları kötü' gerekçesiyle eylemlerin başlatılması araştırılıyor. Olaylara ilişkin 44 şüphelinin gözaltında olduğu belirlendi. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda yalanlar ve gerçekler!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın bitimine bir ay kala inşaatta yaşanan olaylar birilerini heveslendirdi. İnşaatta 36-40 bin arası işçi, teknisyen ve mühendis çalışıyor. Bu devasa alanda sorun yaşanmaması mümkün değil...

istanbul yeni otogar Haberi

istanbul yeni otogar

İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları projelerini açıkladı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şu şekilde;

"İstanbul’un önceliği simgesel bir anlamda Taksim meydanı. Beşiktaş meydanı da dokunulması gereken bir yer. Buralar simgeler anlamda bir buluşma, aynı zamanda toplumsal uzlaşma için buluşma yeri.  Büyük kentlerin meydanlarını çok önemseyeceğiz.

SARAÇHANE’DEKİ BİNA SÜRPRİZİ


"Özellikle arka bina kısmında Türkiye’nin en nitelikli en güçlü kütüphanesini yapacağız. Yurtiçi, yurtdışı insanların gelip arşiv karıştıracağı bir kütüphane olacak.

ESENLER OTOGAR PROJESİ

“İstanbul’un üretken insanları dünyanın hiçbir kentinde yok. 1 milyon 200 bin 0-4 yaş arası çocuk var. Bu kadar geleceğe dair bir nüfusu olan kentin bilime, teknolojiye, eğitime yatırım yapmayacakta ne yapacak!

21.yy’da ekmeğini çıkaran bir nesil yaratabiliriz. İstanbul’u dünyanın en seçkin beyinlerinin geldiği bir kent...