19 / 04 / 2024

istanbul yol onarımı

istanbul yol onarımı

1945 yılında İstanbul sokaklarının uzunluğu bin 600 kilometreymiş. Bu yolların onarılması 2. Dünya Savaşı öncesinde 40 milyon liraya mal olacakken, harp sonrası onarım için gerekli olan para 200 milyon liraymış.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Çatı onarımı ortak gider midir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2 katlı evimiz var. Alt katta amcam oturuyor. Çatının onarılması gerekiyor. Onarımı için alt katta oturan amcam para vermeyeceğini söylüyor. Nasıl yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

İstanbul'da 6.6 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Kahramanmaraş'ta yol yapım ve onarım çalışmaları tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Mardin'e 37 milyon TL'lik yol yatırımı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 270 km asfalt kaplama, 204 km stabilize kaplama, 771 km yol onarımı ve 110 km yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yürüttü

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

istanbul yol onarımı Haberi

istanbul yol onarımı

İstanbul'un yolları


Hepsinin onarılması için 200 milyona ihtiyaç var.


İstanbul sokaklarının uzunluğu 1600 kilometre olarak hesaplanmıştır.

Harpten evvel bunların onarılması için 40 milyon liralık bir paraya ihtiyaç olduğu görülmüştü. Bugün bunların yapılması için 200 milyon liraya lüzum vardır.

Belediyeninmevcut gelir ve bütçesiyle bu işin yapılması imkansız görülmektedir. Ancak belediye gelirini artırmak ve yıllara göre yapılacak yolları taksim etmek suretiyle mümkün olabilecektir. 

Yeni hazırlanmakta olan belediye gelirlerini artırma kanununun çıkmasından sonra gereken esaslı onarmaya başlanacaktı.


(1945 yılında Reşat Altın 38 liraymış.)


Vakit Gazetesi 8 Temmuz  1945



Abdullah Kutalmış...