29 / 03 / 2024

istanbulda sular neden kesiliyor

istanbulda sular neden kesiliyor

İstanbul’da bugünden itibaren su kesintileri başlıyor. Riva’da bulunan Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bu sabah saatlerinden itibaren iyileştirme çalışmaları başladı. Bu nedenle Anadolu Yakasında; Maltepe, kartal ve Pendik’te su kesintisi olacak.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizdeki hareketlilik büyük korkuya neden oldu. Bölgede suların çekilmesiyle ilgili Kandilli Rasathanesi son dakika açıklaması yaptı!.

Elektrik faturası neden fazla gelir?

Elektrik faturası, elektrik dağıtım şirketi tarafından kullanıcın kullandığı elektrik miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik faturası neden fazla gelir? ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in açıklaması..

Atık suların kullanılması ilk kez Afyonkarahisar'da başlayacak!

DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye 'de ilk kez uygulanacak olan "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi'yle ilgili açıklama yaptı.

Atık sular tarımsal sulamada kullanılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Türkiye'de ilk uygulanacak "Atık Suların Dezenfekte Edilerek Tarımsal Sulamada Kullanılması Projesi" kapsamında, ilk etapta Afyonkarahisar'da 4 bin dekarlık bir tarım arazisinin sulanacağını bildirdi.

Sarıyer Kısırkaya'da yapılacak hayvan barınağı tepkilere neden oldu!

Sarıyer Kısırkaya 'da deniz kıyısında inşa edilen ve 20 bin sahipsiz hayvana ev sahipliği yapması planlanan hayvan barınağı, hayvan haklan savunucularının tepkisine neden oldu.

Makedonya'da yağış nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı!

Makedonya'da etkili olan sağanak nedeniyle ülkenin doğusunda tarım arazileri sular altında kaldı, olağanüstü hal ilan edildi. Bazı bölgelere de elektrik direklerinin yıkılması nedeniyle elektrik verilemiyor.

Mersin TOKİ Konutları'nda atık sular dereye bırakılıyor!

MERSİN'de Mansuriye mevkii sakinleri, TOKİ konutları'ndan çıkan atık suların arıtılarak dereye bırakılması gerektiği halde, işlem yapılmadan direkt dereye akıtıldığını ve koku nedeniyle evden çıkamadıklarını belirtti.

Tapuları takip etmek için 10 farklı neden var!

Mevcut koşullarında hak kaybına uğramak istemeyen gayrimenkul sahiplerinin, gayrimenkulünü mutlaka yakından takip etmesi gerekiyor. Şehir plancısı Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapularını takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti.

Tapunuzu takip etmeniz için 10 farklı neden!

Hüseyin Oflaz, mülk sahiplerinin tapusunu takip etmeleri için 10 ayrı neden olduğunu belirtti. Hüseyin Oflaz, “Ortaya çıkan bir sorunun ya da kaosun çözümü konusunda profesyonel destek gerekebilir” dedi.

Kira stopajını neden kiracı öder?

Gerçek ve tüzel kişilere ait mülklerin işyeri amaçlı kiraya verilmesinde, kiracı tarafından brüt kira bedeli üzerinden kesintiye tabi tutularak vergi dairesine ödenen vergi olan kira stopajını neden kiracı öder?

Maslak'taki dev ihale neden iptal edildi?

Şişli Belediyesi'nin, Maslak'ta yaptıracağı konuk evi ve ticaret - hizmet birimleri kat karşılığı yapım işi için 272 milyon 868 bin 189 TL'lik dev ihalesinin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki ihale neden iptal edildi?

Kaş'ta sel meydana geldi!

ANTALYA’nın Kaş İlçesi’nde aşırı yağmur sabaha karşı Gendive Deresi’nin taşmasına neden oldu. İlçe merkezindeki evleri su basarken, araçlar sel sularının getirdiği molozların altında kaldı.

istanbulda sular neden kesiliyor Haberi

istanbulda sular neden kesiliyor

İstanbul'un birçok semtinde su kesintileri başladı. İSKİ'nin, Ömerli Barajı'ndaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle hem Avrupa hem de Anadolu Yakası'nda su kesintileri yaşanacak.


Avrupa Yakası’nda da su kesintisi var!


Ömerli Barajı’ndaki bakım çalışmaları nedeniyle Bakırköy, Zeytinburnu,, Fatih, Cerrahpaşa, Sultanahmet ve Cankurtaran semtlerinde de 25 Eylül Perşembe saat 08.00’e kadar su kesintisi yaşanacak.


Su kesintilerini nereden öğrenebilirsiniz?


İSKİ’nin internet sitesinde “Su kesinti arıza” kısmından, semtinizde suların ne zaman geleceğine ilişkin arıza kaydı bilgilerini online olarak öğrenebilirsiniz.


İSKİ su kesinti arıza sayfasına ulaşmak için...