19 / 04 / 2024

istmarina International Property Awards ödül

istmarina International Property Awards ödül

DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

3. İstanbul Başakşehir’e 3 ödül birden!

İstanbul’un değerlenen bölgelerinden Başakşehir’in en büyük karma projesi 3. İstanbul Başakşehir, International Property Awards 2018’den 3 ödülle döndü.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N. Alexander Selby ve Veronik Guys ortaklığında kuruldu.

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kadra, Karam Khadra ve Mazen Zahra ortaklığında kuruldu. 

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akşit Beriker ve Neyyir Beriker ortaklığında kuruldu. 

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

İki Design Group'un Bayramoğlu projesine ödül!

İki Design Group'un Bayramoğlu karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünü almaya hak kazandı. 

Bayramoğlu projesine mimari tasarım ödülü!

İki Design Group imzasını taşıyan Bayramoğlu projesi karma kullanım projesi, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nin (International Property Awards) büyük finalinde "Dünyanın En İyi Kamusal Mimari Tasarımı" ödülünün sahibi oldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

istmarina International Property Awards ödül Haberi

istmarina International Property Awards ödül


DAP Yapı'nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde hayata geçireceği İstMarina, International Property Awards'ta, '2014- 2015 Yapı Geliştirme' kategorisinde 'Dünya'nın En İyi Projesi' seçildi. Türkiye'den ödül alan tek firma olduklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil ülkemiz adına aldık" dedi. Yılmaz, şöyle devam etti: "Ülkemizi uluslararası arenada bu şekilde temsil etmek bizim için gurur verici. İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan ardından da Dubai'den aldığımız uluslararası ödüllerle taçlandırdık. İstanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık. Geleceğin projelerini üretmeye ve Türkiye'yi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödülle sorumluluğumuz bir kat daha arttı." 


PROJELER HAYALLERİMİN...