24 / 04 / 2024

ISVEA ile İtalyan şıklığı

ISVEA ile İtalyan şıklığı

ISVEA, özgün ve sıra dışı mekanlar yaratan tasarımlarıyla İstanbul’un en seçkin projeleri arasında yer alan Sur Yapı İlkbahar’ın banyolarına damgasını vurdu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Türk IC İçtaş İnşaat ile İtalyan Astaldi, Rusya'da tramvay yolu yapacak!

IC İçtaş İnşaat ve İtalyan Astaldi konsorsiyumu ile St. Petersburg arasında tramvay yolu inşaatı için protokol imzalaması yapıldı. 

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en prestijli konut projelerine ISVEA imzası!

Birçok prestijli projede yer alan İtalyan ISVEA, Türkiye’nin en gözde konut projeleri arasında gösterilen NEF 98, NEF 08, NEF 22, Soyak Konforia, Sur Yapı İlkbahar ve Kurtköy 360’ın banyolarını İtalyan şıklığı ve zarafeti ile tanıştırıyor.

ISVEA e-Motion teknolojisi ile banyolarda engelleri kaldırıyor!

İtalyan ISVEA'ya ait e-Motion teknolojisi sayesinde banyo dolaplarının yüksekliği uzaktan kumanda ile kullanıcı ihtiyacına göre ayarlanabiliyor. Böylece çocuk, yaşlı ve engelliler için banyolarda hayat kolaylaşıyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Şeyh Süleyman Mescidi hizmete açıldı!

Med-Art Projesi kapsamında yenilenen Şeyh Süleyman Mescidi dün himzete açıldı. Mescit, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Mimarlık, Sanat ve Kent Restorasyonu Derneği tarafından restore edildi.

Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı ile doğayı evinize taşıyın!

İtalyan Sirpi, Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonu ile doğanın izlerini duvarlarınıza taşıyın. Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı her an doğayı yaşatacak.

ISVEA'nın SterilPlus Teknolojisi ile hijyenik ortamlar!

İtalyan ISVEA, özgün tasarımları kadar geliştirdiği yeni teknolojilerle de dikkat çekiyor. SterilPlus yüzey teknolojisi sayesinde seramik yüzeyler daha kolay temizleniyor, bakteri oluşumu önleniyor ve banyolar daha hijyenik bir ortama kavuşuyor.

ISVEA Corona serisi ile ihtişam banyolarda!

Vitrifiye seramik banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA’nın yeni serisi Corona, ihtişamlı ve avangard tasarımıyla banyolarda göz kamaştıran bir görünüme imza atıyor.

Edilgres, K-Greige ile mermerin şıklığına vurgu yapıyor!

Kale Italia’nın prestijli markası Edilgres, mermerin şıklığına vurgu yapan K-Greige serisini, İtalyan dokunuşu ile evinize getiriyor.

EVİM serisi ile salonlara şık ve zarif tasarımlar!

İtalyan tasarımcıların elinden çıkan elit çizgiler, bir yandan evinizin dekorasyonuna değer katarken, bir yandan da mekanınızın daha seçkin gözükmesini sağlayacak. Birbirinden şık ve dekoratif ürünlerden oluşan ‘EVİM’ serisi ile aydınlatmada şıklık ve zarafet aynı anda yakalanıyor.

ISVEA, Regina ile geçmişin zarafetini banyolara taşıyor!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde lider marka İtalyan ISVEA, hem estetik hem de konforu bir arada sunan serisi “Regina” ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla banyolara taşıyor.

ISVEA ile İtalyan şıklığı Haberi

ISVEA ile İtalyan şıklığı

Pek çok prestijli projede yer alan ISVEA; doğal yaşamın kapılarını aralayan Sur Yapı İlkbahar projesini İtalyan şıklığı ve zarafeti ile buluşturdu. 


Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan proje, doğayla özdeş peyzaj düzenlemesi, keyifli aktivite ve sosyal alanlarıyla İstanbul’un merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıyor. Farklı daire seçeneklerinin bulunduğu ve 304 konuttan oluşan İlkbahar projesinde, İtalyan ISVEA’nın her banyoyla muhteşem uyum sağlayan ve kaliteyi estetikle bir araya getiren Soluzione serisine ait asma klozetler ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Sistema lavabolar kullanıldı.


Genesis Research&Design tarafından tasarlanan Soluzione serisi asma klozetler, az su tüketimine olanak sağlayan aquaPlus özelliği ile beğeni toplarken, OMC2 Design Studios tasarımı Sistema lavabolar ise modern görünümüyle banyoların havasını...