27 / 04 / 2024

ISVEA son tasarım klozetleri

ISVEA son tasarım klozetleri

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor ve su tasarrufu sağlıyor.

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Xiaomi 13 serisinin tasarımı sızdırıldı! 

Xiaomi 13 serisinin tasarımı gün yüzüne çıktı. Son olarak ortaya çıkan yeni bir görsel cihazların detaylarını ortaya çıkardı. İşte son gelişmeler...

Ford Kuga fiyatlarında son dakika! Tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimi! İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Kuga, çarpıcı tasarımı, çevreci ve yüksek verimli farlı motorları, ergonomik iç tasarımı ve ileri düzey teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. En ucuz Ford Kuga kaç TL? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı Tasarım Yarışması açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Meydanı Tasarım Yarışması'nda son 20 projenin analiz edildiğini söyledi. İmamoğlu, projelerin Taksim’in bütününe hizmet eden beton ağırlıklı görüntüyü ortadan kaldırmaya odaklandığını belirtti...

AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması için son başvuru tarihi 13 Temmuz!

Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) tarafından düzenlenen AMORF Doğal Taş Tasarım ve Proje Yarışması’nın başvuruları 13 Temmuz 2020'ye kadar devam edecek. 

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması için son başvuru 28 Şubat!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması’nın altıncısı için son başvurular 28 Şubat’ta sona eriyor...

8'nci Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 29 Ekim'de!

Doğal Taş Tasarım Yarışması Michelangelo’dan ilham aldı, “Fazlalıklardan Kutrul” sloganıyla başlayan 8. Doğal Taş Tasarım Yarışması için son başvuru tarihi 29 Ekim olarak açıklandı.

Mahalle Tasarımı Fikir Yarışması'nda ödül alacak projeler belirlendi!

İller Bankası A.Ş tarafından düzenlenen Mahalle Tasarım Fikir Yarışmasında son aşamaya gelindi.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı kıyılarının yeniden tasarlanacağı İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi”nde sıra Bayraklı'ya geldi.

Antalya Kentsel Tasarım Projesi'nde son durum!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

ISVEA son tasarım klozetleri Haberi

ISVEA son tasarım klozetleri

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider İtalyan markası ISVEA’nın Mükemmel klozeti, banyo teknolojisinde yepyeni bir çağ açıyor. Projenin tasarımcısı İtalyan EttoreGiordano, “Türkler’de suyla alakalı bir kültür var ve temizlik konusunda hassaslar. Bu ilişkiden çok etkilendim ve bu da işimi kolaylaştırdı” diyor.


ISVEA’nın tasarım başkanı İtalyan EttoreGiordano’nun hayata geçirdiği Mükemmel Klozet’in üretimi Çorum’da yapılıyor. Mükemmel Klozet masaj yapıyor, suyu teninizin istediği sıcaklığa getiriyor. Bunun yanı sıra su tasarrufu sağlıyor, kötü kokuları emiyor dışarı vermiyor. Otomatik sprey özelliğiyle kendini temizliyor. Klozetin ısıtmalı kapağı ve led aydınlatması da mevcut. Teknolojiyi konfor ve hijyenle birleştiren Mükemmel Klozet, düşük enerji tüketimi, az su ve deterjan kullanımı nedeniyle tasarruf sağlayan, enerji dostu yeşil ürünler arasına giriyor. 


Türkler Çevreci Ürünlere Yöneliyor

Türk kültürü ile İtalyan kültürü arasında çok fazla...