28 / 03 / 2024

isveç heyeti

isveç heyeti

Bugüne kadar, Afrika’dan Avrupa’ya ve Uzakdoğu ülkelerine kadar dünyanın birçok ülkesinden gelen resmi heyetleri ağırlayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı (TOKİ) bu kez İsveç’ten gelen bir heyet ziyaret etti.

Memur ve memur emekli zammı: Memur zammında hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? Son dakika!

Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Hakem heyeti kararını ne zaman açıklayacak? İşte son dakika...

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Tüketici hakem heyetine müracaat etmek isteyen kimseler başvurularda önem teşkil eden parasal sınırı araştırıyor. Peki, Tüketici Hakem Heyeti başvuru sınırı 2022 ne kadar?

Çin'den Evergrande'ye risk yönetim heyeti!

Çin'de Guangdong eyalet yönetimi, borç krizinde olan Evergrande'ye risk yönetim heyeti gönderecek. 

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti Türkiye'de!

Rusya-Türkiye İş Konseyi heyeti, iki ülke arasındaki uçuşların yeniden başlamasından sonraki ilk çalışma ziyareti için Türkiye'ye geldi.

IMF heyeti Türk ekonomisinde daralma beklemiyor!

Uluslararası Para Fonunun Türkiye heyeti, Türk ekonomisinde bu yıl daralma beklemediğini söyledi. Uluslararası Para Fonunun (IMF) yayımladığı değerlendirme raporunda, IMF heyetinin Türkiye'ye ilişkin "Madde 4 Görüşmelerini" tamamladığı bildirildi.

Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi atıl vaziyette!

Aliağa Belediyesi ve İtalyan Catania Üniversitesi Öğretim Üyesi Sebastiana Lagona’nın girişimleriyle 1999'da tamamlanan Kyme İtalyan Arkeoloji Heyeti Kazı Evi Müzesi, karakol olmaktan kurtarılırken, serserilerin elinden kurtarılamadı.

Türk müteahhitler heyeti Özbekistan'da!

Özbekistan'da dün temaslarına başlayan TMB heyeti, bugün de bazı bakanlık ve devlet kurumlarını ziyaret ederek, iş birliği imkanlarını görüştü.

Tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019!

Tüketici Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 6 ncı Maddelerinde Yer Alan Parasal Sınırların Artırılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tüketici hakem heyeti başvuru sınırı 2019...

Tüketici hakem heyeti parasal sınırı 2019!

2019 yılı için Tüketici Hakem Heyetlerine yapılacak başvurulara esas parasal değerler tespit edildi. 2019 yılı tüketici hakem heyeti parasal sınırı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.

Katar Heyeti inşaat görüşmeleri için Türkiye'de!

Katar Bayındırlık İdaresi (ASHGHAL) heyeti  ile Türkiye Müteahhitler Birliği Ankara’da buluştu. TMB Heyeti ve ASHGHAL Başkanı Saad bin Ahmad Al Muhannadi başkanlığındaki Katar Heyeti işbirliği yapılabilecek projeleri değerlendirdi. 

isveç heyeti Haberi

isveç heyeti

Bugüne kadar, Afrika’dan Avrupa’ya ve Uzakdoğu ülkelerine kadar dünyanın birçok ülkesinden gelen resmi heyetleri ağırlayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı (TOKİ) bu kez İsveç’ten gelen bir heyet ziyaret etti.


TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’ten TOKİ’nin bugüne kadarki çalışmaları hakkında bilgi alan ve çok etkilenen heyet üyeleri, ülkelerine döner dönmez İsveç Konut Bakanlığı’nın TOKİ’yle iletişime geçmesi ve TOKİ’nin çalışma anlayışından yaralanmaları için ısrarcı olacaklarının altını çizdiler.


Heyette dört Türk politikacı da vardı

İsveç heyeti, TOKİ’nin çalışmaları hakkında bilgi almak için geldiği İstanbul’da TOKİ’nin Halkalı’daki merkez binasını ziyaret etti. İsveç’in başkenti Stock- holm’ün değişik ilçe belediyelerinde meclis üyeliği yapan politikacılardan oluşan heyete, TOKİ’nin hizmetleri ve hayata geçirdiği projeler anlatıldı. Heyette, ilçe belediyelerinde meclis üyeliği yapan dört Türk politikacı İsa Sadık Akan, Tahir Akan, Metin...