10 / 05 / 2024

İtalya kasaba satışı

İtalya kasaba satışı

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Yapı tarafından hayata geçirilen Koray Kasaba 5. Etap'ta satışlar başladı. Koray Kasaba 5. Etap'ta 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Koray Kasaba 5. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

Roma'daki Villa Aurora 2022'de satışa sunulacak!

İtalya'nın başkenti Roma'da gelecek sene satışa sunulacak olan konut şimdiden "dünyanın en pahalı evi" şeklinde tarihe geçmeye hazırlanıyor. Açık artırma usulüyle Ocak'ta satışa çıkarılacak olan yapının bedeli 471 milyon Euro olarak belirlendi. 

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya'da 1 Euro'dan satılan evlerin şaşırtan gerçeği!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evleri 1 Euro'dan satışa çıkardı.2019'da Sicilya'da bu evlerden birini satın alan vatandaş ev yüzünden zor zamanlar yaşadı.  

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya'da çılgın proje: Evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'da başkent Roma yakınlarındaki bir köyde evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan evler için, yeni ev sahiplerinin evlere restorasyon yapması şartı konuldu.

1.4 milyon dolara 'hayalet kasaba' satın aldı!

ABD'de yaşayan 31 yaşındaki girişimci Brent Underwood, 2018'de 1.4 milyon dolara California'daki Cerro Gordo kasabasını satın aldı. Tüm birikimini kimsenin yaşamadığı 'hayalet kasaba' için harcayan Underwood, Kovid-19 salgını sebebiyle kasabada yaşamaya başladı...

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Beko, İtalya’nın beyaz eşya üssüne mağaza ve ofis kuruyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İtalya’da yeni bir ağ oluşturmak isteyen Koç Holding’e ait Beko, İtalya’da satış ağını genişleterek, ilk mağaza ve ofisini açacak.

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

Sent Antuan Kilisesi'nin satışının durdurulmasına yönelik tedbir kararı devam edecek!

Sent Antuan Kilisesi'nin mülkiyet haklarına sahip olduklarını iddia eden İtalya Kraliyet Ailesi mensuplarının varisleri adına, kilise ve kilisedeki taşınmazların satılması için kilise yetkililerince alınan ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik talep reddedildi...

İtalya kasaba satışı Haberi

İtalya kasaba satışı

İtalya’nın kuzeyindeki Lombardiya bölgesindeki Lecco eyaletinin bir belediyesi olan Esino Lario, internet üzerinden tüm kasabanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Sputnik'te yer alan habere göre; sokak tabelaları 1250 eurodan,  banklar ‘üç fiyatına iki tane’ kampanyasıyla 280 eurodan satışa sunulurken; belediye binasına 200 bin Euro fiyat biçildi. İbadet alanında yüzde 15 gibi bir indirim yapan yetkililer burası için de 600 bin euro istedi.

İlan İtalya’nın hemen hemen bütün İtalyan gazetelerinde yer aldı. Belediye Başkanı  Pietro Pensa’nın “Ne yazık ki, artık bizi aşan sorunlarla mücadele edecek kaynağımız kalmadı. Esino Lario’nun sembolik yerlerini satışa çıkarmaya karar verdik” şeklindeki sözlerine de yer verildi.

BASIN TOPLANTISIYLA DUYURDULAR

Çok sayıda potansiyel alıcı çıkarken, online açık artırmanın yapılacağı gün internet sitesine girenler ‘haberlerin sahte olduğunu’ yazan bir sayfaya yönlendirildi.

Aynı gün Milano’da düzenlenen...