29 / 03 / 2024

ITB Berlin 2015 Fuarı

ITB Berlin 2015 Fuarı

Turizm sektörünün buluşma noktası olarak kabul edilen ITB Turizm Borsası Fuarı arasında Almanya 'nın Başkenti Berlin 'de kapılarını 49. kez ziyaretçilerine açıyor.

Doğtaş Berlin Salon Takımı fonksiyonel ve rahat!

Doğtaş 2015 koleksiyonun iddialı takımlarından Berlin Salon Takımı, özel tasarım kolları, yuvarlak hatları, farklı renk ve desende kumaş alternatifleriyle her alana kolayca uyum sağlıyor.

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Ahmet Boztaş turizm fuarlarını değerlendirdi!

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde yapılan ITB Berlin Turizm Fuarı ve Gent Emlak Fuan'nı değerlendirdi.

Erciyes, Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtıldı!

ERCİYES Turizm ve Kayak Merkezi, Berlin 'de açılan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin 'de tanıtıldı.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

Turist sayısı artacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turist sayısınında artış olacağını kaydederek ITB Berlin'in, dünyadaki en büyük turizm fuarı olduğuna değindi. Çavuşoğlu, "Ülkemize gelecek turist sayısı burada belli olur'' dedi.

Gaziantep, Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyadaki turizm sektörünün aynası konumunda olan Uluslararası Berlin Turizm Fuarı (ITB) kapılarını ziyaretçilerine açtı. 190 ülkeden fazla katılımcı ile açılışı yapılan fuarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.

Altav ve Altid turizm adına Berlin Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya’nın ağırladığı turist sayısını arttırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı’nda yer aldı.

İzmir Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

İzmir, Almanya'nın Berlin kentinde 48 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ITB Berlin Turizm Fuan için hazırlıklarını tamamladı.

2015 ITB Berlin 4 Mart'ta başlıyor!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası (ITB Berlin-2015), bu yıl 4- 8 Mart tarihleri arasında 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerini ağırlayacak.

ITB Berlin 2015 Fuarı Haberi

ITB Berlin 2015 Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda fuarın en büyük ülke standı ile Türkiye'yi tanıtıyor. 3 bin metrekare üzerinde kurulu olan Türkiye standı, bu sene ile 116 stand ve toplam 120 katılımcı ile deniz-kum-güneş konseptine ek olarak, ülkenin farklı bölgeleri ve turizm olanaklarını da gösterecek.



Bünyesinde bulundurduğu Alışveriş Caddeleri, Tema Park, VIALAND Palace Hotel ve Gösteri Merkezi ile, kendi alanında bütünleşik ve birebir eşi olmayan bir konsepte imza atarak dünyada bir ilki gerçekleştiren, Türkiye'nin entegre perakende dünyası VIALAND, bu fuarda yerini alarak ülke tanıtımına katkıda bulunuyor.



Bu yıl 30 milyon ziyaretçi hedefleyen VIALAND, Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle 2012 yılında kuruldu. Sadece Türkiye'den değil, Ortadoğu'dan Rusya...