23 / 04 / 2024

İTO tepki

İTO tepki

İstanbul Beşiktaş'taki fahiş emlak vergisi artışlarına İTO'dan tepki geldi. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İTO'dan emlak vergisi artışına tepki!

İstanbul Beşiktaş'taki fahiş emlak vergisi artışlarına İTO'dan tepki geldi. İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir Güzelyalı'da yollardaki çukurlara tepki geldi!

İzmir Güzelyalı'da İZSU'nun yağmur suyu ve atık su çalışmaları kapsamında sokaklarda açtığı çukurları hala kapatmamasına AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım tepki gösterdi.

İzmit'te 37 adet arsanın satışa çıkarılmasına tepki gösterildi!

İzmit Belediyesi kendisine ait olan toplam 11 bin 776 metrekare üzerindeki 37 adet arsayı satışa çıkardı. Uzun süredir arsaların üzerinde ikamet eden ailelerden bazıları, ihale bedellerini yüksek bularak belediyeye tepki gösterdi

GYO'lara tanınan vergi azaltma önerisine sektörden tepki geldi!

GYO'ların vergi avantajının kaldırılacağına yönelik çalışmaya sektör tepki gösterdi: "Temettü dağıtan firmaları cezalandırmayın'' GYO'lara sağlanan vergi muafiyetinin kaldıracağına yönelik çalışmanın yeniden gündemde olmasına sektör tepki gösterdi.

Adana CarrefourSA arazisi imar değişikliğine tepki geldi!

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti grubunun ‘hayır’ oyuna rağmen geçen CarrefourSA arazisiyle ilgili imar değişikliği kararına tepki gösterdi.

Ankara Ovacık'a yapılacak çöp tesisine tepki geldi!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediyesi aralarında anlaşarak Ovacık'a çöp tesisi kurmaya karar verdi. Ankara'nın bütün çöplüğünün taşınacağı tesise, Ovacık halkı tepki gösterdi.

Adana Seyhan'da ruhsatsız kafenin yıkım kararına tepki!

Adana'da ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Seyhan Nehri kenarındaki Zübeyde Hanım Parkı'nda yıkım kararı alınan kafenin yıkımına tepki gösterildi.

Salihli'de yapılacak hidroelektrik santraline tepki!

Salihli ilçesinde toplanan bir grup vatandaş, Allahdiyen mahallesine yapılması planlanan hidroelektrik santraline tepki gösterdi. Kocayatak Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin çevreyi tahrip edeceğini söylendi.

Zeki Toçoğlu Sapanca'daki yatırımları anlattı!

Sapancalı muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, yatırımları anlattı. Sapanca'ya yeni bir spor kompleksi, gençlik merkezi, köprü ve alt yapı projelerinin yapılacağını söyledi.

Zeki Toçoğlu: İlçe geleceğine 37 milyon liralık yatırım yapacağız!

Söğütlü bölgesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, altyapıda sorunsuz bir ilçe hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Söğütlü’de açık kanal sorununu tarihe karıştırdıklarını aktaran Toçoğlu, ilçenin geleceğine 37 milyon liralık yatırı

Zeki Toçoğlu, Fi Yapı'nın çekini geri iade etti!

Dün Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Başkan Zeki Toçoğlu bir skandal itirafta bulundu.Fi Yapı’nın, Dağdibi’ndeki 350 dönüm arazisinin imara açılması karşılığında alınan ve karşılıksız çıkan 1 buçuk milyon liralık çeki geri iade ettiklerini belirt

Fındıklı'da metro şantiyesi yapımına tepki!

Metro şantiyesi yapılması planlanan Fındıklı Parkı’nda inşaat tabelasını yerleştirmek isteyen ekiplere vatandaşlar tepki gösterince çalışmalar yarım kaldı. Çevre halkı parkta nöbet tutuyor

Zeki Toçoğlu'ndan Akyazı'ya müjde!

Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Akyazı'da altyapı çalışmalarımız devam ediyor"

İTO tepki Haberi

İTO tepki

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Beşiktaş'taki fahiş emlak vergisi artışlarına tepki gösterdi. Yüzde 700'lere varan artışların kabul edilebilir olmadığı nedeniyle karara şerh koyup Muhtarlar Derneği'nden istifa eden 9 mahalle muhtarından sonra bir şerh de İTO temsilcisinden geldi. 


İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Murat Kalsın, kendisine emrivaki yapılarak fahiş artışların imzalattırılmak istendiğini açıkladı.


Kalsın, "İTO her zaman üyelerinin ve vatandaşların yanında yer alan bir kurumdur. Kabul edilebilirlikten uzak bu artışlarla ilgili kurumsal davamızı da açacağız. Mağdur olanlara hukuki destek vereceğiz" şeklinde...