18 / 04 / 2024

İva Flats Projesi fiyatları

İva Flats Projesi fiyatları

İva Yapı; İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yer alan 2 yeni projesini satışa çıkardı. İva Yapı Kağıthane projelerinin isimleri; İva Suites ve İva Flats olarak belirlendi.

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Ferko Line projesi German Design Award’a aday!

VİVA Architects tarafından tasarlanan Ferko’nun Kağıthane’de inşa edilen projesi Ferko Line, German Design Award 2019'a ‘Architecture Excellent Design’ kategorisinde aday gösterildi.

İVA Kartal projesi geliyor! Yeni proje!

İVA Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Konut ve ticari alanlardan meydana gelecek projenin ne zaman satışa çıkacağı henüz netleşmedi.

Double Flats Maltepe'de 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi gün sayıyor!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Ağva’nın turizmine can katacak ‘Sahil Düzenleme ve Rekreasyon Projesi’nde sona gelindi.

İVA Flats Kağıthane 2. etabı başlıyor!

İVA Yapı, İstanbul Avrupa yakasının merkezi lokasyonlarından Kağıthane’de gerçekleştirdği İVA Flats Kağıthane’nin 2. etabına başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire modelleri yer alıyor.

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi!

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Modern projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

İva Modern Ümraniye telefon numarası!

İva Modern projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Yeni Finans Merkezi’ne sadece yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Projede teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

İva Modern Ümraniye projesi fiyatları!

2 blokta toplamda 259 rezidans daireden meydana gelen İva Modern Ümraniye'de avantajlı daire satışları sürüyor. İşte, İva Modern Ümraniye projesi fiyatları...

İva Flats Projesi fiyatları Haberi

İva Flats Projesi fiyatları

İva Yapı; Kağıthane'de yükselen yeni projeleri İva Suites ve İva Flats'ta daire satışlarına başladı. İva Yapı Kağıthane projelerinde uygun fiyat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor.


İva Suites Projesi:



Kağıthane'de 84 daire olarak hayata geçirilen  İva Suites Projesi'nda stüdyo, 1 oda 1 salon ve loft daire seçeneklerine yer veriliyor.


Sinpaş Flat Ofis’in hemen önünde yükselen İva Suites Projesi'nde dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2017 Aralık ayında yapılması planlanıyor.


Kağıthane İva Suites projesinde kapalı otopark, akıllı ev sistemi, güvenlik sistemi, lobi ve fitness center gibi imkanlar sunuluyor.


İva Flats Projesi:



İva Yapı imzalı İva Flats Projesi Kağıthane'de  Axis AVM’ye çok yakın mesafede inşa ediliyor. 3 bloktan meydana gelen İva Flats projesinin ilk bloğu 130 konuttan oluşuyor



Akıllı ev sistemiyle tasarlanan İva Flats...