19 / 04 / 2024

izban Torbalı-Menemen

izban Torbalı-Menemen

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İzmir Torbalı ve Menemen'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İzmir'in Torbalı ve Menemen ilçelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 6 milyon 639 bin TL olarak belirlendi.

İZBAN Torbalı seferleri bugün başlıyor!

İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında düzenleyeceği direkt seferlere bugün başlıyor.

İzban, Torbalı'ya direkt sefer için hazır!

Torbalı'nın açılmasıyla birlikte 110 kilometrelik hat uzunluğuna erişen İZBAN, yolcu yoğunluğunun en fazla olduğu sabah ve akşam saatlerinde Tepeköy-Menemen ile Aliağa-Cumaovası arasında günde 51 direkt sefer düzenlemek için gerekli planlamayı yaptı.

İzban Torbalı Hattı Bergama'daki ticareti uçuracak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İZBAN'ın bu yıl içinde Bergama'ya uzatılacağını açıklaması ilçede sevinç ve heyecanla karşılandı.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İZBAN Torbalı töreni 14 Şubat'ta!

İZBAN'ın bir hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımlarıyla 14 Şubat'ta yapılacak.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

İZBAN Torbalı hattında ilk seferler 6 Şubat Cumartesi günü başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Banliyö Sistemi kapsamında yapılan ve mevcut Aliağa-Cumaovası hattının Torbalı'ya kadar uzatılmasını sağlayan projede ilk seferin 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceğini açıkladı

İZBAN Torbalı hattı açılış tarihi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla cumartesi günü yapılacağı duyurulan açılışın, Bakan Yıldırım'ın yurtdışı gezisi nedeniyle ertelendiği bildirildi

izban Torbalı-Menemen Haberi

izban Torbalı-Menemen

İZBAN, 17 Nisan Pazar gününden itibaren yeni sefer sistemine geçme hazırlıklarını tamamladığını, trafik uygulamadan sorumlu TCDD 3. Bölge Müdürlüğü'ne bildirdi. Yeni düzenleme ile Torbalı-Menemen arasında her sabah 05:30'dan itibaren 08:15'e kadar 20 dakikada bir toplam 13 tren karşılıklı olarak işletilecek. Akşam aynı güzergahta 16:00-19:00 saatleri arasında yine karşılıklı 10 direkt tren seferi olacak. Aliağa-Cumaovası arasında ise aynı saatlerde sabah 15, akşam 13 karşılıklı direkt tren seferi yapılacak. Böylelikle her gün 51 İZBAN treni, yolcularını Menemen ile Cumaovası'nda transfer etmeyecek. Yoğun saatlerde uç istasyonlardaki direkt tren sıklığı 20 dakikada 1 olacak. Diğer yandan her günün son 3 treni, hattın en uç istasyonlarına direkt gidecek.



Yeni...