24 / 04 / 2024

İzmir 35 Proje

İzmir 35 Proje

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'den milletvekili adayı olduğu 2011 seçimi öncesi yapmayı vadettiği 35 projeden 6'sı tamamlandı, 17 projenin yapımı sürerken, 7'si de proje aşamasına getirildi.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

İzmir, 35 Projesi ile ekonomiye katkı sağlayan ikinci şehir konumunda olacak!

İzmir'in potansiyelini ortaya çıkaracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Yıldırım, bu süreçte "ideolojik temelli engellemelerle" karşılaştıklarını belirtti.

Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Nap Yapı İnşaat tarafından Kocaeli ili Kandıra ilçesi Kefken Mahallesi'nde yükselen Polat Life 2, yüzde 35 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje, işte detaylar...

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Türk müteahhitler yeni proje tutarını 35 milyar dolara çıkaracak!

Türk Müteahhitler, yurtdışındaki yeni proje tutarını Cumhuriyetin 100’üncü yılında 35 milyara, 2030 yılında ise 50 milyar dolara yükseltecek uluslararası inşaat pazarından alınan payını yüzde 7’ye çıkaracak.

Vakıf GYO İzmir projesi yönetim sözleşmesini feshetti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Projesi proje yönetim sözleşmesini Proplan Proje Yönetim ile imzalamıştı. Ancak proje yönetim işinin Vakıf GYO nezdinde yürütülmesine karar verilmesi sebebiyle sözleşme fesedildi...

Proje satışında en önemli 1. husus lokasyon!

Reel yatırım & Co. şirketiyle büyük projelerin satışına imza atan Yeşim DİKMEN İzmir inşaat piyasasının nabzını tutuyor. İzmir’de proje satışlarının aranan ismi yeşim dikmen proje satışında püf noktalarını paylaştı.

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları!

Mahall Bomonti İzmir 2017 proje fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. Mahall Bomonti İzmir projesinde uygulanan yıl sonu kampanyasına göre konutlar için 72 ay sıfır faizle, ofisler için ise 84 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

Tarsus Belediyesi 35 proje inşa edecek!

Tarsus Belediyesi, kenti şantiye alanına çevirdi. 23 ayrı noktada hizmet üreten ekipler, daha güzel Tarsus için gece gündüz demeden çalışıyor.

Zonguldak'ta 30 milyon liralık 35 proje hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Bölgede 30 milyon lira tutarındaki 35 proje hizmete açıldı. Erdoğan, projeleri ve yatırımları anlattı.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

İzmir'in 35 projesinden 6'sı tamamlandı!

Başbakan Yıldırım’ın, İzmir’den milletvekili adayı olduğu 2011 seçimi öncesi yapmayı vadettiği 35 projeden 6’sı tamamlandı. 17 projenin yapımı sürerken, 7’si de proje aşamasına getirildi.

İzmir 35 Proje Haberi

İzmir 35 Proje

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011'de İzmir'den milletvekili adayı olduğu genel seçim öncesi açıkladığı, yaklaşık 60 milyar lira maliyetli 35 projeden 7'si daha proje aşamasına getirildi.


Projelerle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek üzere kurulan 35 Proje Hareketi Derneği Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Yıldırım'ın milletvekili adaylığı öncesi açıkladığı 35 projeden 6'sının hizmete alındığını anımsattı.


Açılışı yapılan çalışmalardan Konak tünelleri ile kent içinde trafiğin rahatlatıldığını anlatan Doğan, 310 milyon liralık bu yatırımın Mayıs 2015'de devreye alındığını ve tünelleri kullanan araç sayısının 17,5 milyonu aştığını bildirdi.


Doğan, Adnan Menderes Havalimanı iç ve dış hatlar terminalleriyle de İzmir'in kendisine yakışan havalimanına kavuştuğunu dile getirdi.


İZBAN Aliağa-Torbalı hattı ve Kemalpaşa-Turgutlu arasındaki 27 kilometrelik demiryolu hattının da ulaştırma ve lojistikte önemli bir ihtiyaca yanıt verdiğini belirten Doğan, Dijital...