20 / 04 / 2024

izmir 35.sokak ulaşım

izmir 35.sokak ulaşım

İzmir Ulukent'te konumlandırılan 35. Sokak Evleri projesinde konut teslimlerinin 2014 Haziran ayından yapılması planlanıyor. Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen 35. Sokak Evleri resimleri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

İzmir 35.Sokak satış fiyatları!

Akşan Yapı tarafından yükselen İzmir 35.Sokak satış fiyatları kapsamında konutlardan 2 oda 1 salon bahçeli dubleks daire tiplerinin fiyatları 337 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmir 35. Sokak fiyat!

İzmir 35. Sokak fiyat listesi dahilinde konutların satışları 214 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Akşan Yapı 35. Sokak Evleri 2 etap halinde inşa ediliyor...

İzmir 35.Sokak nerede!

İzmir 35.Sokak nerede sorusunun cevabı adres bilgisi ve ulaşım krokisiyle birlikte haberimizde yer alıyor. 35.Sokak Evleri' nde daire fiyatları 214 bin TL' den başlayarak artış gösteriyor...

Akşan Yapı 35.Sokak fiyat!

İzmir'de yer alan Akşan Yapı 35.Sokak fiyat bilgisi kapsamında 1 oda 1 salon konutların fiyatları 214 bin TL'den başlangıç gösteriyor... Projede 2 etap bulunuyor...

İzmir 35.Sokak ne zaman teslim?

İzmir 35.Sokak ne zaman teslim sorusunun yanıtı hem 1. hem de 2. etap için haberimizin içinde yer alıyor

35.Sokak Evleri fiyatları!

35.Sokak Evleri fiyatları, ödeme koşulları ve teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor

İzmir 35.Sokak nerede?

İzmir 35.Sokak nerede sorusunun yanıtı hem adresli hem de krokili bir şekilde haberimizde yer alıyor

İzmir 35. Sokak!

İzmir 35. Sokak satılık konut fiyatları 204 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nisan 2013'te yaşamın başladığı İzmir 35. Sokak projesinde ikinci etap teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi...

İzmir 35.sokak satış fiyatları!

Daire alanlarının 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değiştiği İzmir 35.sokak satış fiyatları 1+1 tipindeki daireler için 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İzmir 35. Sokak iletişim!

İzmir'in Ulukent bölgesinde Akşan Yapı imzası ile hayata geçirilen İzmir 35. Sokak iletişim ve ulaşım bilgilerinin ayrıntıları haberimizde yayınlanıyor...

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

İzmir'deki tramvay projeleri ulaşım planma tekniklerine aykırı mı?

Ulaşım ve trafik planlama uzmanı ve şehir plancısı uzmanı olan Dr. Oral’ın raporuna göre tramvay projeleri, “şehirciliğin genel ilke ve esaslarına ayrıca ulaşım planlama tekniklerine aykırı” yapılmış

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

İzmir Bayraklı-Salhane bölgesinde ulaşımın yetersizliği yatırımcıları endişelendiriyor!

Her geçen gün yeni yatırımlarla güçlenen Bayraklı-Salhane bölgesinin ulaşım konusundaki yetersizliği, yatırımcıları endişelendiriyor.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Ulaşım Ana Planı güncelleniyor!

Ulaşım ana planında güncelleme çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2030 yılına kadarki kent içi ulaşımı şekillendirecek ‘İzmir Ulaşım Ana Planı’nı oluşturmak için İzmirlilerle yüz yüze görüşmelere başladı.

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Bağımsız birimlerin 35 metrekareden başladığı projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında Evka-3 metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

izmir 35.sokak ulaşım Haberi

izmir 35.sokak ulaşım
35. Sokak Evleri Akşan Yapı tarafından İzmir Ulukent'de hayata geçirliyor. 35. Sokak fiyatları 224 bin liradan başlıyor.

55 adet konuta yer veren projede yüzme havuzu, bisiklet yolu kapalı otopark ve fitness center gibi olanklar sağlanıyor. Projede teslimlerin Haziran 2014 tarihinde yapılması planlanıyor.

Ulukent 35. Sokak'ta 1+1, 2+1 bahçe dubleksi, 3+1 balkonlu dubleks, 3+1 bahçeli dubleks ve 4+1 avlulu daireler mevcut.

35. Sokak fiyat listesi:
1+1 daireler 224 bin TL'den,
2+1 bahçe dubleksi daireler 337 bin TL'den,
3+1 balkonlu dubleks daireler 370 bin TL'den,
3+1 bahçeli dubleks daireler 432 bin TL'den,
4+1 avlulu daireler 632 bin TL'den başlıyor.

35. Sokak Evleri resimleri



35. Sokak Evleri resimleri


35. Sokak Evleri resimleri


35. Sokak Evleri nerede?

İzmir 35. Sokak ulaşım: 10. Cadde No: 12 35663 Ulukent - İzmir

İzmir 35. Sokak satış ofisi!

İzmir...