19 / 04 / 2024

izmir belediyesi elazığ okul

izmir belediyesi elazığ okul

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Elazığ Belediyesi'nin imar değişikliği kararına mahkemeden dur kararı!

Elazığ Belediyesi'nin 2020'de belediye meclisinde onay verdiği İmar Planı değişikliği için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Elazığ Belediyesi 85 taşınmazın kira süresini uzattı!

Elazığ Belediyesi, 85 taşınmazın kira süresini uzattı. 2019 yılı Sayıştay Denetim Raporu’na göre, belediyenin 6 adet taşınmaz tahsisinin 3’ünü kanuna aykırı şekilde ‘süresiz’ tahsis ettiği belirtildi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

Elazığ Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Elazığ Belediyesi, Elazığlı vatandaşları 2019 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin ilk taksit ödemesinin 31 Mayıs'a kadar yapılması gerektiği konusunda uyardı.

Elazığ Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Elazığ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini ifade etti. Elazığ Belediyesi emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri için son tarihin 30 Kasım olduğu belirtildi. 

Elazığ Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Elazığ Belediyesi, Şahinkaya ve Mornik Mevkisinde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

Elazığ Belediyesi 16.3 milyon TL'ye arsa sattı!

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan ve Doğukent Mahallesi’nde bulunan 12 parsel arsanın 16 milyon 358 bin TL'ye sattı.

Elazığ Belediyesi'nden 2.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Belediyesi, Mornik Mahallesi'ndeki arsayı satışa sunuyor. İhale 2 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek..

izmir belediyesi elazığ okul Haberi

izmir belediyesi elazığ okul

2019’da Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören ve eğitim veremez duruma gelen okulların yıkılmasının ardından kentteki okul sorununu çözmek amacıyla CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un talebi üzerine CHP'li İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri kentte okul yaptıracak. Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Gürsel Erol, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptıracağı okula İzmir'de PKK'lı teröristlerin saldırısını engelleyen ve çıkan çatışmada şehit olan trafik polisi Fethi Sekin'in isminin verileceğini dile getirdi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Erol, şöyle konuştu:

– 24 Ocak 2020'de ilimizde meydana gelen 6,8 büyüklüğünde depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Devletimiz öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için okul yapımına başlamış ve bazı okulları da hazır hale getirmiştir.  Ancak yapılan çalışmalara rağmen deprem sonrasında kentimizdeki okul sorunu hâlâ devam etmektedir.

– İstanbul ve...