26 / 04 / 2024

izmir bornova yeni stat

izmir bornova yeni stat

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediye’sinin Doğanlar’da yapımını birlikte üstlendiği 12 bin 500 seyirci kapasiteli statta sona yaklaşılırken, Büyükşehir Belediyesi’nden bir hamle de yol düzenlemelerine geldi.

Folkart'tan İzmir'e yeni proje!

Folkart, bugüne kadar yüzde 85’i satılan kendisine ait VEGA projesinin yanındaki araziyi de satın aldı, 400 milyon TL'lik yatırım ile yeni projesi için harekete geçti.

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

Under Armour İzmir'de yeni mağazasını açtı!

Global performans spor giyim ve aksesuar markası olan Under Armour, 24 Ekim’de Hilltown İzmir’de açılan yeni mağazasıyla spor tutkunları ile bir araya geliyor…

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Normpol'den İzmir'e yeni proje!

Seferihisar ve Urla’da inşaat projeleri geliştiren Normpol, yeni yatırımını başlattı. Şirket, Urla’da hayat bulan projeleriyle yatırımcılara yeni yaşamın kapılarını açıyor.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e üç yeni proje geliyor!

Avcılar İnşaat, kuruluşunun 30’uncu yılını Bayraklı, Gaziemir ve Çeşme’de hayata geçireceği toplam değeri 925 milyon TL olan üç yeni projeyle kutlayacak.

İzmir Bornova'da imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Bornova'da 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

TOKİ'den İzmir'de yeni konut projesi!

İzmir Ödemiş’te modern mimari çizgide tasarlanan yeni konut projesi, az katlı konut planlarıyla mahalle fikrini yansıtırken, farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan donatı alanlarıyla nitelikli bir sosyal çevre sunuyor …

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

izmir bornova yeni stat Haberi

izmir bornova yeni stat


İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediye’sinin Doğanlar’da yapımını birlikte üstlendiği 12 bin 500 seyirci kapasiteli statta sona yaklaşılırken, Büyükşehir Belediyesi’nden bir hamle de yol düzenlemelerine geldi. Maliyeti 3 milyon lirayı bulan yol yapım çalışmaları ve çevre düzenlemelerini üstlenen Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak stada rahat ulaşım için tüm olanaklarını seferber etti. 


Ulaşımda engeller kalktı

Doğanlar’da 27 bin metrekarelik alanda alt yapı ve asfalt çalışmaları yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni bir imar yolunu da ulaşıma açarak Ankara Caddesi üzerindeki Naldöken Kavşağı’ndan stada bağlantı sağladı.


İzmir’in yeni stadının çevre düzenlemelerini de üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 metre yüksekliğindeki aydınlatma direkleriyle birlikte otopark sorununu da ortadan kaldırdı. 


Doğanlar’da inşa edilen stadın yapımı için 13 milyon liralık yatırım yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yol düzenlemeleri ve...