20 / 04 / 2024

izmir çılgın proje son durum

izmir çılgın proje son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Ege'yi Çanakkale Boğazı'na kurulacak köprüyle Avrupa'ya bağlayacak "çılgın projenin" detaylarını açıklaması özellikle nakliye ve lojistik sektöründe büyük heyecan yarattı.

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika çılgın proje açıklaması! 

İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul uyarısını yineledi.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

İstanbullular Kanal İstanbul'a itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, İstanbullulara çılgın proje Kanal İstanbul'a  “itiraz” çağrısının ardından yurttaşlar İstanbul Valiliği İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Beşiktaş ve Ataşehir’de yer alan merkezlerine akın etti.

Arapların Kanal İstanbul güzergahından metrekarelerce arazi aldığı ortaya çıktı!

Çılgın proje Kanal İstanbul güzergâhında projenin açıklanmasından sonra Kuveyt vatandaşı Wael N Y Alnusef, ve Suudi iş insanı Al Muhaıdıb’ın da arazi satın aldığı ortaya çıktı. 

Vatandaşlar, Kanal İstanbul projesine itiraz için il müdürlüğüne akın etti!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, bir itiraz dilekçesi hazırladı. Bu dilekçenin bir örneğini çıkaran vatandaşlar, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne adeta akın etti.

Babacan Holding Kanal İstanbul güzergahından 600 dönüm arazi toplamış!

Babacan Holding’in çılgın proje Kanal İstanbul güzergahı henüz açıklanmadan bölgeden arazi toplamaya başladığı, güzergah açıklandığında ise 600 dönüm büyüklüğünde araziyi bünyesinde toplamış olduğu belirtildi.

İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz!

İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem 'çılgın proje' olarak nitelediği Kanal İstanbul projesine atıfta bulundu ve "İBB olarak 'çılgın' projelerle değil İstanbulluların gerçek sorunlarıyla ilgileneceğiz" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul’un parasını ödemeyeceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul  faaliyet gösterecek müteahhitleri uyardı. Kılıçdaroğlu, “Bugünden söylüyorum, iktidar olduğumuzda asla paralarını vermeyeceğiz” diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Çevre Bakanlığı’na manifesto: Kanal İstanbul’da halkın katılımı yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 'çılgın proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul'a karşı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na olumsuz rapor sundu.

izmir çılgın proje son durum Haberi

izmir çılgın proje son durum


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Ege'yi Çanakkale Boğazı'na kurulacak köprüyle Avrupa'ya bağlayacak "çılgın projenin" detaylarını açıklaması özellikle nakliye ve lojistik sektöründe büyük heyecan yarattı. Egeliler'i Avrupa'ya İstanbul üzerinden gitme zorunluluğundan kurtaracak projeyi Yeni Asır'a değerlendiren Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Fatih Şener, projenin zaman ve maliyet açısından önemli avantajlar sağlayacağını dile getirdi.


Büyük avantaj 

Çanakkale Boğazı üzerinden yapılacak köprü ile Anadolu'yu Avrupa'ya bağlayacak otoyol projesinin çok önemli olduğunu dile getiren Şener, "Bu proje ile Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden yapılan ihracat taşımalarının İstanbul trafiğine uğramaksızın Avrupa'ya yapılacak oluşu, istanbul'daki şehir içi trafiğini rahatlatacak. Ayrıca yoğun trafik sebebiyle İstanbul'da sürekli dur kalk yapmak zorunda kalan TIR'ların yakıt maliyetlerini düşürecek. Bununla birlikte, kilometre olarak kısalması beklenen güzergah kapsamında karayolu taşımacılık sektörüne yine zaman ve...