25 / 04 / 2024

İzmir Çukurköy projesi

İzmir Çukurköy projesi

Geçtiğimiz Haziran'da meydana gelen sel felaketinin büyük tahribata yol açtığı Menemen'e bağlı Çukurköy, adeta yeni baştan inşa edildi.

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Blumar Ataköy Projesi 2.kez durduruldu!

Bakırköy Belediyesi’nin 23 Haziran’da mühürlediği Blumar Ataköy Projesi’nde mühürler söküldü. Çelebi İnşaat’a ait inşaatın içinde tarihi Baruthane yapıları da bulunuyordu. Projede 2. kez yürütme durduruldu.

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi 4 blok halinde inşa edilecek. Karma proje olarak hayata geçirilecek proje 92 bin 618 metrekarelik inşaat alanına sahip. Peki İmga Group Kurtköy Projesi nerede?

İmga Group Kurtköy Projesi!

Konut, ofis, dükkan ve otelden oluşan İmga Group Kurtköy Projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. TEM, E-5 ve sahil yollarına yakın konumda olan projenin Eylül - Ekim aylarında satışa çıkması öngörülüyor.

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi mi?

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Blumar Ataköy projesi mühürlendi!

İSTANBUL’un tek doğal plajı Ataköy sahilinde mahkemenin iptal kararlarına rağmen her biri 70 metrelik kulelerin inşaatı sürerken, tarihi Baruthane binalarının bulunduğu parseldeki Blumar Ataköy projesi mühürlendi.

Selenium Retro Ataköy Projesi!

2 blok şeklinde yükselen Selenium Retro Ataköy Projesi içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Selenium Retro Ataköy Projesi toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları!

Sea Pearl Ataköy projesi fiyatları metrekare birim bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Toplam 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde yükselen proje FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Babacan Yapı Sefaköy projesi!

Detayları henüz açıklanmayan Babacan Yapı Sefaköy projesi Keleş İnşaat'ın Sefaköy arsasının yanında bulunuyor. Proje E-5 otoyoluna 650 metre, Atatürk Havalimanı'na 900 metre yakın mesafede yükselecek.

Eskişehir Yaşam Köyü Projesi'ne hibe desteği sağlanacak!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü Projesi, Avrupa Komisyonu Akıllı Şehirler ve İnovasyon Projesi’nden hibe desteği alma hakkı kazandı ve Türkiye’de akıllı şehir oluşturulması konusunda önemli bir adım atıldı.

Köy Projesi'nde temel atıldı!

Siyahkalem'in Zekeriyaköy'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla 467 bin metrekare alan üzerine gerçekleştireceği Köy Projesi'nin ilk etabı için start verildi. Projede toplam 1167 konut yer alacak.

İzmir Çukurköy projesi Haberi

İzmir Çukurköy projesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen'e bağlı Çukurköy'de Haziran ayında yaşanan afetin izlerini silmek ve yaraları sarmak için başlattığı çalışmaları 2018 bitmeden tamamlanma aşamasına getirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, aşırı yağışların ardından Menemen Çukurköy'ün üst kısmından geçen Kolangerisi Deresi'ne ait yan kolun taşması sonucu heyelan meydana gelmiş, çok sayıda ev ve araç hasar görmüştü. Dere yatağı üzerine kurulan köyün benzer sorunları gelecekte de yaşamaması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun talimatıyla harekete geçen Büyükşehir Belediyesi dört bir koldan faaliyete geçti.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü, hızla dere ıslah projesi hazırlayarak ihaleye çıktı ve 2.1 kilometrelik derenin ıslah çalışmalarına başladı. Yağışla berabar dağdan kaya, taş gibi malzemelerin sürüklenmesini önlemek amacıyla bentler ve çökeltim havuzları oluşturuldu. Derenin üstünün kapalı...