29 / 03 / 2024

İzmir Defterdarlığı okul inşaatı ihalesi

İzmir Defterdarlığı okul inşaatı ihalesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor..

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Gürsel Erol'dan Elazığ'a okul müjdesi!

Elazığ’da 24 Ocak 2019'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören birçok okul yıkılmıştı. Kentte yaşanan okul sıkıntısını çözmek için CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un talebi üzerine CHP’li İstanbul ve İzmir büyükşehir belediyeleri kentte okul yaptırmaya karar verdi. 

TOBB'dan İzmir'de okul inşası için 10 milyon TL!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde çeşitli oda ve derneklerin de katılımıyla İzmir'de 10 milyon TL bütçeli bir okul inşa edilmesine karar verildi.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 4 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bornova İlçesi 1’er Adet 24 Derslikli (Süleyman Demirel Meslek ve Teknik Lisesi), 32 Derslikli (Altındağ İlkokulu) Okul, Konak İlçesi 1 Adet 16 Derslikli (Gaziosmanpaşa İlkokulu), Orhaniye Mahallesi 1 Adet 24 Derslikli (Yapıcıoğlu İlkokulu) Okul İnşaatları İşi ihalesi yarın yapılacak

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bucaya 32 derslikli okul!

İzmir İli Buca İlçesi İsmet Yorgancılar 32 Derslikli Okul ve Ötüken 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

İzmir'de okul inşaatı bitmeyince, konteynerlerde eğitim başladı!

İzmir Buca'nın kırsal mahallelerinden Belenbaşı'nda yaklaşık 60 öğrencisi bulunan ilk ve ortaokul binaları, geçen yıl yenilenmek üzere yıkıldı. Ayrı ayrı iki binanın yapım işini alan firma, konkordato ilan etti. Şirket iflas edince de okul inşaatları yarıda kaldı.

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Konak'ta depreme dayanıksız iki okul yıkılacak!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan iki okul binası, depreme dayanıksız olması gerekçesiyle yıkılacak. İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, konu ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir'e 41 yeni okul yapılacak!

İzmir'de eğitim öğretimin daha nitelikli ve verimle hale getirilmesi için kente 746 derslikli 41 yeni okul yapılacak.

İzmir Defterdarlığı okul inşaatı ihalesi Haberi

İzmir Defterdarlığı okul inşaatı ihalesi

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından İzmir Karaburun ve Buca'daki arsalara karşılık Menemen'de 24 derslikli ilkokul binası inşaatı, Çeşme'deki arsalara karşılık Kemalpaşa'da 24 derslikli ilkokul binası, Çeşme, Foça ve Buca'daki arsalara karşılık Bornova'da 16 derslikli ilkokul binası yapılacak. Toplam bedeli 22 milyon 654 bin 902 TL olarak belirlenen inşaat işleri için ihale 25 Nisan'da yapılacak.

ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:



1 - Arsa karşılığı inşaat ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik ve 298 sıra sayılı Milli Emlak Genel Tebliği hükümlerine göre (Tablo-1 deki taşınmazlar için) 25/04/2018 tarihinde saat 10:00 da, (Tablo-3 deki taşınmazlar için) 25/04/2018 tarihinde saat 15:00 de,(Tablo-5 deki taşınmazlar için) 26/04/2018 tarihinde saat...