25 / 04 / 2024

izmir depremi bayraklı

izmir depremi bayraklı

1999 senesinde Gölcük'te yaşanan depreme yakalanan ve sonrasında İzmir'e yerleşen Hasan İnce ve eşi, İzmir'deki depremde evleri hasar almamasına rağmen korkudan evlerine giriş yapamıyor. 

İzmir depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok uyarı: '6 şiddetinde deprem...'

Türkiye depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem bölge hakkını korkuttu. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem sonrası flaş bir açıklamada bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den İzmir depremi açıklaması: Bu bölge geriliyor! SON DAKİKA!

Prof. Dr. Naci Görür, dün İzmir'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Görür'ün o açıklamaları...  

İzmir depremi için ürküten açıklama!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bugün sabah saatlerinde İzmir'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

AFAD'dan İzmir depremi açıklaması!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, İzmir depreminin 1. yılında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan İzmir depremi uyarısı!

Bir yıl önce İzmir’de meydana gelerek 117 vatandaşın hayatını kaybetmesine neden olan depremin yıl dönümünde TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından açıklama yapıldı.

İzmir Bayraklı'da 34 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir depremi sonrasında Bayraklı Şehir Hastanesi yanında inşa edilen 5 katlı 34 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 

İzmir depremi o şehre olan ilgiyi yüzde 40 artırdı!

Tarım ve sanayi sektörlerindeki iş imkanlarıyla dikkat çeken Manisa ili, 30 Ekim tarihinde meydana gelen İzmir depreminden sonra göç alan iller arasında dikkat çekiyor

İzmir depremi bilirkişi raporu: Düşük kalite beton kullanıldı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 115 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim 2020 tarihindeki İzmir depremiyle ilgili yaptığı soruşturmada hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.

İzmir depremi soruşturmasında 29 kişi hakkında dava açıldı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yerle bir aolan binalarla ilgili yürütülen soruşturma dahilinde toplam 29 şüpheli hakkında bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verdikleri iddiasıyla kamu davası açıldı.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de yaşanan depremlerle ilgili açıklama yaptı.

İzmir depremi soruşturmasında 2 şüpheli için tutuklama kararı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalara yönelik yapılan soruşturmada adliyeye sevk edilen 2 şüpheli için tutuklama kararı alındı. 

izmir depremi bayraklı Haberi

izmir depremi bayraklı

17 Ağustos 1999'da Gölcük'te yaşanan depremde evleri ağır hasar gören Hasan İnce ve eşi,  Yalova'dan İzmir'e taşınmıştı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bayraklı'da yaşayan çift 30 Ekim'de yaşanan İzmir depremi ile aynı korkuyu yeniden yaşadı.

İnce çifti İzmir'de yaşanan deprem sonrasında evleri hasar görmemesine rağmen korku nedeniyle evlerine giremiyor. Gölcük depreminin üzerinden yıllar geçmesine rağmen kendilerinde yarattığı travmanın hala sürdüğünü anlatan İnce, "O zaman da çok korkmuştuk. Bizim evimiz ağır hasar almıştı. Komşularımız ve 500'e yakın dostumuzu kaybettik. Yalova'da da İzmir kadar bina yıkılmıştı, o kadar büyüktü. Deprem korkusunu hep içimizde yaşadık. Depremi bu sefer İzmir'de yaşayınca yine o günleri hatırladık. Evimiz hasar almamasına rağmen korktuğumuz için kurulan çadır kentte kalmaya başladık" dedi.

"Devlet, yanımızda" 

Devletin tüm olanaklarıyla İzmirli afetzedelerin yanında...