23 / 04 / 2024

izmir depremzedelere faizsiz kredi

izmir depremzedelere faizsiz kredi

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

İzmirli depremzedelerden faizsiz kredi talebi!

İzmir’in Seferihisar açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan ve 117 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremde 8 bina kısmen, 5 bina da tamamen yıkıldı. Evlerinden olan İzmirli depremzedelerin, faizsiz kredi bekleyişi devam ediyor...

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Depremzedelere konutlar için 800 bin TL, iş yerleri için 500 bin TL faizsiz kredi verilecek! Bakan açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi çerçevesinde kendi yapısını yerinde yapacak depremzedelere konutlar için 500 bin lira, iş yerleri için 250 bin lira hibe verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar... 

Vergi borcu olan depremzedelere müjde! Faizsiz taksit imkanı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zelzele  coğrafyasındaki vergi dairelerine olan borçların 24 aya kadar faizsiz alınmadan taksitlere ödeneceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan bir yıl ödemesiz kredi ve faizsiz nakit avans fırsatı! Paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek!

Ziraat Bankası tarafından depremzedelere faizsiz 5 bin lira değerinde nakit avans ve 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuldu. İşte detaylar...

Detayları da açıklandı! Depremzedeye faizsiz 10 yıl kredi çağrısı!

Asrın felaketini yaşayan 10 ilde depremden mağdur olanlara kredi verilmesi çağrısı geldi. Depremzedelere verilecek kredinin 3 yıl geri ödemesiz ve 10 yıl faizsiz olması talep edildi.

İzmir'de depremzedelere yapılan taşınma yardımının iadesini isteyen AFAD'dan geri adım!

İzmir'de hatalı raporlar sebebiyle depremzedelere yapılan taşınma yardımlarının iade edilmesini talep eden AFAD, gelen tepkilerin ardından talebini geri çekti.

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

İzmir Uzundere'de 160 konut daha depremzedelere teslim edildi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından depremzedelere tahsis edilen konutlara 160 aile daha yerleştirildi. 

İzmir Uzundere'de 112 konut depremzedelere teslim edildi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de depremzedelere tahsis edilen 224 konuttan 112'sini hak sahiplerine teslim etti. 

İzmir'de depremzedelere 5 aylık kira yardımı peşin ödenecek!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İzmirli depremzedelere 5 aylık kira yardımlarının peşin olarak yapılacağını ve 4 bin vatandaşın en kısa sürede yeni evlerine yerleştirileceğini açıkladı. 

Hilton İzmir depremzedelere açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından İzmir'de meydana gelen depremin ardından kurtarma ve yardım faaliyetleriyle ilgili üçüncü bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Efedra Çekmeköy'de 60 ay faizsiz ödemelerle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Efedra Çekmeköy projesinde faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

izmir depremzedelere faizsiz kredi Haberi

izmir depremzedelere faizsiz kredi

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, dün bir dizi açılış ve deprem rezerv alanında inşa edilen konutların hak sahiplerine teslim etmek amacıyla şehre gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğine, kendisine bir dosya sunacağına dikkat çekti.

Ege'de SonSöz'de yer alan habere göre; Başkan Özkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 400 bin TL'lik kredinin sağlanması ve bu kredinin 2 senegeri ödemesiz, 18 senegeri ödemeli ve sıfır faizli olmasını isteyeceklerine vurgu yaptı.

KDV’NİN YÜZDE 1’E İNDİRİLMESİNİ TALEP EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün İzmir’de inşa edeceği konut teslim töreni sırasında ‘Görüşmeniz olacak mı?’ sorusunu yanıtlayan Başkan Özkan, “Evet, bir görüşmemiz olacak. Dün akşamki görüşmede bugün görüşebileceğimizi söylediler. Son Başbakanımız Binali Yıldırım ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu konuda bize çok...