20 / 04 / 2024

izmir dikili yatırımları

izmir dikili yatırımları

Dikili Belediyesi, 7'den 70'e tüm hemşerilerine yeni ve çağdaş sosyal yaşam alanları sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam ederken, diğer yandan da mevcut sosyal yaşam alanlarını yeniden revize edip, daha donanımlı hale getiriyor.

Aziz Kocaoğlu'ndan Dikili'ye su müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dikili’deki su sorununu çözmek için ilçeye 5,5 kilometreden su getirebilmek üzere çalışmalara başladıklarını ve bu işin 3.5 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını müjdeledi...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İzmir'e son 10 yılda yapılan kamu yatırımları mecliste!

Son on yıl içinde İzmir'e yapılan kamu yatırımların TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

İzmir'de ulaşım yatırımları zirveye çıkacak!

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Her yıl daha da artan bir ivmeyle gerçekleştirdiğimiz ulaşım yatırımları 2017 yılında zirveye çıkacak.

Folkart'ın İzmir yatırımları 4 milyarı geçecek!

Türkiye'nin en büyük inşaat firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir'deki yatırımlarını çoğaltmayı planlıyor. Folkart Yapı Başkanı Mesut Sancak, gelecekte sadece İzmir'de değil, İstanbul gibi kentlerde de farklı projelere imza atmak istediklerini belirtti.

izmir dikili yatırımları Haberi

izmir dikili yatırımları


Dikili Belediyesi, 7'den 70'e tüm hemşerilerine yeni ve çağdaş sosyal yaşam alanları sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam ederken, diğer yandan da mevcut sosyal yaşam alanlarını yeniden revize edip, daha donanımlı hale getiriyor.


ÜÇ AYRI MAHALLEDE 3 AYRI PARK


CHP'li Mustafa Tosun'un göreve gelmesinin ardından kısıtlı kaynaklarına rağmen gerçekleştirdiği yatırımlarla hep örnek gösterilen Dikili Belediyesi, dur durak demeden çalışarak, ilçedeki sosyal yaşam alanlarını arttırmaya ve yeşili korumaya devam ediyor. Dikili Belediyesi ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla Kabakum Mahallesi Okul Parkı'yla, İsmetpaşa Mahallesi Arap Seyit Parkı'yla ve Gazipaşa Mahallesi de Beş Yıldız Parkı'yla nezih, konforlu, kaliteli ve güvenli sosyal yaşam alanı ile çocuk oyun alanlarına kavuştu.


ÇOCUKLAR ARTIK DAHA MUTLU


İlçe merkezi ile kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarına daha yaşanılabilir kent ortamı yaratmak için her...