26 / 04 / 2024

izmir evi

izmir evi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda satmak istediği arsa, satılmayacak. Başkan Tunç Soyer, AKP'lilerin önerisi üzerine geri adım attı...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

İzmir depreminde evi yıkılan aileye güçlendirme kredisi verildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra, hasar görmesi sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca evi yıkılan Balık ailesine, deprem yardımı kapsamında “güçlendirme kredi hak sahipliği” çıktı.

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

İzmir Göç ve Mübadele Anı Evi yarın açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

İzmir Akpınar'da Taziye ve Kültür Evi açıldı!

Şehzadeler Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının katkısı ile Akpınar Mahallesinde yapılan Taziye ve Kültür Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı yapılan Taziye ve Kültür Evi’nde ilk dua 15 Temmuz Şehitleri için okundu.

İzmir Basmane'deki eski Türk evi 4 milyon TL'den satışa çıkarıldı!

İZMİR'in Basmane semtinde 19. Yüzyıl'ın sonlarında yapılan eski bir Türk evi, sahibi tarafından 4 milyon TL'ye şatışa çıkarıldı. 3 katlı ev 1200 metrekare arsa üzerinde kurulu. Evin bahçe kapısı girişinde bir de otopark bulunuyor.

İzmir Buca'da Göç ve Mübadele Anı Evi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yunan mübadelesini yaşamış mübadillerin anılarını gelecek kuşaklara aktarmak için İzmirliler’in de desteği ile Buca’da “Göç ve Mübadele Anı Evi” kuracak.

İzmir Agora Müze Evi'nin restorasyonu yeniden başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni ihaleyi sonuçlandırmasının ardından, proje revizyonu süreci ve yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle ara verilen "Agora Müze Evi" restorasyonuna tekrar başladı.

İzmir Agora Müze Evi'nin restorasyonu devam edecek mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, proje revizyonu süreci ve yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle ara verilen "Agora Müze Evi" restorasyonu için yeniden ihaleye çıktı.

İzmir Agora Müze Evi'nin restorasyonu ihale edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, proje revizyonu süreci ve yüklenici firmanın işi bırakması nedeniyle ara verilen "Agora Müze Evi" restorasyonu için yeniden ihaleye çıktı.

izmir evi Haberi

izmir evi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar'da belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediyenin çok sayıda gayrimenkulünü sattığı iddiasıyla kamuoyunda sık sık eleştiriliyor. Soyer, AKP'li meclis üyelerinin girişimi sonrası İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Oteller Sokağı'ndaki 700 metrekare büyüklüğündeki arsayı satma konusunda geri adım attı. 

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. Satış kararı, AKP'li Meclis üyelerinin ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Satış önergesi AKP'li Meclis üyelerinin çabaları sonucu tekrar görüşülmek üzere komisyonlara geri gönderildi. AK Partili Meclis Üyeleri Erhan Çalışkan ve Hakan Yıldız tarafından Meclis'e önerge sunuldu. Sabah'ta yer alan habere göre; önergede İzmir'i dünya markası yapmak için yurt dışında temsilcilikler açılmasına ilişkin Meclisce Soyer'e yetki verildiği anımsatıldı. 

AK PARTİLİLER ÖNERGE VERDİ

Çalışkan ile Yıldız, ilgili arsayı satmak yerine İzmir'i, Türkiye'de ve...