24 / 04 / 2024

İzmir göçük

İzmir göçük

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatın kalıp sökümü sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

İzmir'de 3 katlı bina çöktü!

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde 3 katlı bir bina çöktü. İş merkezi olan binada, çökme anında içeride kimsenin olmadığı sanılıyor. Arama kurtarma köpekleri göçük etrafında arama yapıyor.

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

İzmir'de inşaatta göçük: 1 ölü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir inşaatın kalıp sökümü sırasında göçük meydana geldi. Olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti.

İbrahim Gökçüoğlu: Türkiye'den 97 ülkeye yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Kalkınma Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikte düzenlediği "7. Dünya Gazetesi Türk Dış Yatırımları Paneli"nde konuşan Gökçüoğlu, uluslararası yatırım ortamlarının dünyada hızla geliştiğini söyledi...

İZSU'dan Melih Gökçek’in iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in iddialarına yanıt veren İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in içme suyunun “İnsani Tüketim Amaçlı Sular Hakkında Yönetmelik standartlarına göre uygun içilebilir su” kalitesinde olduğunu yineledi

Bodrum Gökçeler'deki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı!

Bodrum'un Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı. Tonlarca su beraberindeki taşlarla birlikte karayoluna akınca, Bodrum-İzmir yolu çift yönlü olarak saatlerce ulaşıma kapandı. Yolun kapanmasıyla yüzlerce araç ve tatilci yolda kaldı.

İbrahim Gökçüoğlu: OSB'lerin tümünde aynı imar yönetmeliği uygulanmalı!

EBSO Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, "İzmir' de fabrikanın girişine sundurma yapmaya kalksanız türlü ceza ile karşı karşıyasınız. OSB Kanunu ülkenin tamamı için geçerli olmalı" dedi...

Ankara metrosunda göçük oldu!

Ankara İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana gelirken bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na iki ödül birden!

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Türkiye'nin ilk seyahat dergisi Voyager tarafından gerçekleştirilen "En İyiler Kimler?" 'Voyager Seyahat Ödülleri 2012' anketi sonucunda, "En İyi Havalimanı Ödülü"nün sahibi oldu

Sabiha Gökçen'e yeşil havalimanı projesi kapsamında yeşil kuruluş unvanı verildi!

Türkiye'nin ilk "engelsiz havaalanı kuruluşu" olan Sabiha Gökçen, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen 'Yeşil Kuruluş' unvanını almaya hak kazandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, uluslararası ödül aldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe Avrupa'nın en önemli etkinliği olan Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu'nda (Routes Europe), Güney Avrupa ve Akdeniz kategorisinde, "En İyi Pazarlama Ödülü"ne layık görüldü

İzmir göçük Haberi

İzmir göçük

İzmir'in Torbalı İlçesi Muratbey Mahallesi'ndeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Olay sonucunda 53 yaşındaki Mehmet Gündüzeli isimli inşaat işçisi beton yığınının altında kaldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre Gündüzeli, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartıldı. Torbalı Devlet Hastanesi'kaldırılan inşaat işçisi tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.