19 / 04 / 2024

izmir halkapınar otogar metrosu

izmir halkapınar otogar metrosu

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Türkiye Kömür İşletmeleri, İzmir'in göbeğindeki o arsayı satışa çıkardı! İşte ihale tarihi!

Türkiye Kömür İşletmeleri İzmir'deki arsasını satışa çıkardı. Taşınmaz İzmir'in Konak ilçesinde Halkapınar Mahallesi'nde konumlanıyor. 

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap kura çekilişi 20 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 20 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Halkapınar 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Halkapınar 3. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesi için soru önergesi verildi!

Halkapınar-Otogar Raylı Sistem Hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Folkart Vega'nın silueti ortaya çıktı!

Alsancak ile Halkapınar arasında inşa edilen  Folkart Vega’nın zarif silueti belli olmaya başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yeni yatırımların yapılacağını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Konya 170 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Halkapınar İlçesi, 3. Etap 170 Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

İzmir Otogarı'nda beklenen dönüşüm başladı!

İzmirlilerin yıllar boyunca şikayet ettiği otogar için Büyükşehir çalışmalara başladı ve mimari tasarım yarışması başlattı. Bölgenin kent ve ülke ulaşımıyla bağı güçlendirilecek.

izmir halkapınar otogar metrosu Haberi

izmir halkapınar otogar metrosu

Arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma miktarıyla “Türkiye liderliğini” koruyan İzmir Büyükşehir Belediyesi, arıtma seferberliğini sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Birliği standartlarındaki 21. arıtma tesisini, Menemen Türkelli’de törenle hizmete açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Menemen'in ikinci arıtması olan tesis, İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık 10 kilometrelik iletim hattı ile birlikte 9.4 milyon TL'ye mal oldu. Tesisin açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Otogar- Halkapınar metrosu hakkında da açıklamalar yapan Başkan Kocaoğlu, “Elim kırılsaydı da müracaat etmeseydim. 2008’de herkesin metrosunu yapacağız dediler. Büyükşehir’e...