23 / 04 / 2024

İzmir İcradan Arsa

İzmir İcradan Arsa

İzmir'de icradan 2 milyon 246 bin 298 TL'ye sebze tarım arsası satılıyor...

İzmir Çiğli'de 2 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

T.C. Karşıyaka 2. İcra Müdürlüğü, İzmir ili Çiğli ilçesi Harmandalı köyünde bulunan ve muhammen bedelleri 2 milyon 12 bin 450 TL olan 4 arsayı satışa çıkardı. Satış, 04 Eylül 2012 Salı günü 10:30-14:40 saatleri arasında yapılacak

Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO "İzmir Dikili Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO İzmir Dikili projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Arsa-arazi fiyatlarına Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu dopingi!

Yakın zamanda inşaatı tamamlanan Kuzey Marmara ve İzmir-İstanbul Otoyolu projesi bölgedeki arsa ve arazilerin değerini ikiye katladı. İzmir’de arsa fiyatların son 1 yılda yüzde 49, son 4 yılda yüzde 133 artış gösterdi

İzmir’de konut fiyatlarında sadeleştirilmeye gidilmeli!

İzmir’de arsa ve konut fiyatlarının hala çok yüksek olduğuna değinen Gayrimenkul PR, konut balonu krizi oluşmadan önce alınması gereken tedbirleri anlattı...

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

İzmir Narlıdere'de 12 milyon TL'ye satılık 13 arsa!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından Narlı Mahallesi'ndeki 13 işyeri imarlı arsa satılıyor. Arsalar için ihale 30 Mayıs'ta yapılacak..

Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap arsa ihalesi 12 Haziran'da!

Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 12 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Balçova'da arsa mağdurlarından eylem!

İzmir Balçova'da arsa mağdurları eylem yaptı. 14 yıldır verilen mücadelede eylemler sürüyor.

Kavuklar Grubu Bornova'da arsa karşılığı inşaat yaptıracak!

Kavuklar Grubu, İzmir Bornova İlçesi'nde arsa karşılığı anahtar teslim inşaat işi yaptıracak. İhale 20 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Balçova arsa mağdurlarından daltonlu protesto!

Balçova Arsa Mağdurları, kendilerini yıllardır oyalayan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi’ni protesto etti

İstanbul- İzmir Otoyolu güzergahında arsa fiyatları uçtu!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul- İzmir Otoyolu Projesi'nin geçtiği güzergahlarda arsa fiyatları yükselişe geçti.

İzmir Çeşme'de 15.6 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

İçinde tarımsal nitelikli alan, turistik tesis ve konut alanlarının bulunduğu toplam 23 parça arsa İzmir Defterdarlığı tarafından satılığa çıkarıldı. Toplam 30 dönümlük arsalardan 20 adedi konut imarına sahip.

İzmir İcradan Arsa Haberi

İzmir İcradan Arsa


İzmir Balçova'da 2289 ada no, 19 parsel no, İnciraltı Mahalle Mevkiinde yer alan taşınmazda ekili ve dikili bir bitki bulunmasa da çevre parsellerinde ve seralarda süs bitkileri ile sebze tarımı yapılıyor. Denize 150 metre uzaklıkta ve İzmir inciraltı asfaltına cephesi olan söz konusu tarım arsası 2 milyon 246 bin 298 TL'ye ihale ediliyor. Söz konusu alanının 1. satış günü 19 Nisan 2013, 2. satış günü 14 Mayıs 2013 olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için