20 / 04 / 2024

izmir ipek sitesi

izmir ipek sitesi

Çiğli İpek Sitesi 'nde son 4 konutun satışı devam ediyor, projede fiyatlar 175 bin liradan başlangıç gösteriyor

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

İzmir Dökümcüler Sitesi yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Işıkkent’teki Dökümcüler Sitesi, bakımsızlık ve ilgisizlik yüzünden harabeye dönmüş durumda. 100 fabrika ve imalathanenin bulunduğu sitenin çalışanları, Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırıyor.

İzmir Mobilyacılar Sitesi'ne yeni otopark!

İzmir'in Buca İlçesi Seyhan Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde 2 bin 500 metrekarelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında otopark inşa edilecek. Buca Belediyesi alanda çalışmalara başladı.

İzmir Ayakkabıcılar Sitesi yoluna ikinci neşter!

Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’nin Kemalpaşa Caddesi ve otobana direkt bağlantısını sağlayacak 35 metre genişliğinde ve 6 şeritli bulvarı hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de üç noktada çalışma gerçekleştiriyor.

İzmir Örnekköy Sanayi Sitesi'nin yol çilesi bitti!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Sanayi Sitesi'nin 15 yıllık yol çilesine son verdi. Toz ve çamurla boğuşan sitenin yolları asfaltlandı, esnaf sonunda rahat bir nefes aldı.

İzmir Evzen-Urla Sitesi'nde 2 adet satılık gayrimenkul: 2 milyon 6 bin TL!

İzmir İli Urla İlçesi Evzen-Urla Sitesi'nde yer alan 8.647,90 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkuller Urla İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Gemlik Sümer İpek Sitesi sakinleri bina yıkımını yerinde takip etti!

Gemlik'te kentsel dönüşüm sürüyor. Sümer İpek Sitesi'nin kadınları süreci birebir takip ediyor. Yaptırdıkları testle Cumhuriyet Mahallesi'ndeki binalarının çürük olduğunu öğrenen Sümer İpek Sitesi sakinleri yıkımı yerinde izledi.

İzmir 6. Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, 6. Sanayi Sitesi'nde bulunan motor yağı ve oto yedek parçası deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçrama tehlikesi olması sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

İzmir Paprat Sitesi 'nde 260 bin liraya 3 oda 1 salon! 2015'te teslim!

İzmir Paprat Sitesi 'nde satışlar sürüyor, proje Yeni Garaj'a yakın konumda yükseliyor

izmir ipek sitesi Haberi

izmir ipek sitesi

İzmir Çiğli'de 2 bin 806 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen İpek Sitesi 'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İpek Sitesi 63 konuttan meydana geliyor.


Çiğli İpek Sitesi 'nde son 4 konutun satışı devam ediyor. İpek Sitesi 'nde yer alan konutların alanları 100 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor.


İzmir İpek Sitesi 'nde fiyatlar 175 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


2 blok halinde yükselen İpek Sitesi 'nde konutların yanı sıra ticari ünitelerde bulunuyor. Projenin sosyal imkanları arasında; yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness salonu, ve voleybol sahası bulunuyor.


0232 329 22 23

www.turksal.com.tr

Ceren...