23 / 04 / 2024

izmir kentsel sönüşüm çalışmaları

izmir kentsel sönüşüm çalışmaları

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Geçtiğimiz yıl İzmir için 960 TL olan kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2019'da 1.150 TL oldu. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili merak edilenler...

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü!

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm övgüsü!

Benin Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İssiradjou İbrahim Gomina, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan'ı ziyaret etti. İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde farklı bir yol izlediğini söyleyen Gomina, "Uyguladığınız yöntem ve proje çok hoşumuza gitti'' dedi.

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir Kentsel dönüşüm mağdurlarına Meclisten destek!

İzmir Karabağlar'da krize yol açan kentsel dönüşüm projesinin üstünden 4 yıl geçmesine rağmen çivi dahi çakılmadı. Mahallelerinde yaşanacak kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur edilen vatandaşların bir araya gelerek Mahalleler Birliği kurdu.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 18 Mayıs'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, uzlaşmaya dayalı yerinde kentsel dönüşüm kapsamında Uzundere projesinin ilk etabı için 18 Mayıs'ta yapım ihalesine çıkacak. Mali tekliflerin 2 Haziran'da açılacağı ihale, 313 konut ve işyerini kapsıyor.

izmir kentsel sönüşüm çalışmaları Haberi

izmir kentsel sönüşüm çalışmaları

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilmesi beklenen kentsel dönüşüm için sevindiren haber geldi. Gaziemir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Aktepe-Emrez’de kentsel dönüşümün ilk etabının İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılması kararının alındığı meclis toplantısında açıklama yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, çalışmaların yakın zamanda başlayacağını dile getirdi.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısının üçüncü oturumunda, Gaziemir’in en önemli problemlerinde biri olan kentsel dönüşümle ilgili önemli karar alındı. Mecliste yapılan oylama ile Aktepe-Emrez Mahallelerinde kentsel dönüşümün başlatılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZBETON arasında imzalanan protokol ve teknik şartname oy birliğiyle meclisten geçti.

Gündem maddesine göre,  122 hektarlık alanı kapsayan İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm alanı olan Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabının İZBETON eliyle yapılması yönünde karar alındı. Kentsel...