16 / 04 / 2024

izmir kira yardımı süresi

izmir kira yardımı süresi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde daha önce 18 aya kadar ödenmesini kararlaştırdığı 600 lira kira yardımı süresini 36 aya çıkardı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istenecek iddiası!

Hükümet, 30 Ekim 2020'de 6,9 büyüklüğünde gerçekleşen İzmir depreminde yıkılan evlerin yerine para karşılığı ev yaptı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 1150 Türk Liralık kira yardımını geri istedi.

İzmir'deki depremzedelere yapılan kira yardımı geri istendi iddiası!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlara kira yardımı yapılmıştı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, 90 depremzededen Şubat ayı için yatırılan bin 150 Türk Lirası tutarındaki kira yardımını geri istediği iddia edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İzmir'de 432 bin kişiye 237 milyon kira yardımı!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, şehir genelinde 2013'ten bu yana 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında hak sahiplerine 237 milyon TL kira yardımı yapıldığını belirtti.

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

Türk Amerikan Derneğinden İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

ABD'deki en eski Türk dernekleri arasında yer alan Washington DC merkezli Türk Amerikan Derneği İzmir'deki depremzedelere kira yardımı yaptı.

İzmir'de ağır hasarlı binalar için 13 bin lira taşınma ve kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ağır hasarlı binalarda ev sahibi olanlara 13 bin lira taşınma ve kira yardımı, yine ağır hasarlı binalarda 5 bin lira kiracılarımıza taşınma ve kira yardımı, orta hasarlı binalarda 5 bin lira taşınma yardımı veriyoruz" dedi.

İzmir'de taşınma ve kira yardımı ödemeleri başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ev sahiplerine 5 bin lira, kiracılara da 2 bin 500 lira taşınma ve kira yardımını bugün itibarıyla başlatmış durumdayız" dedi.

İzmir'deki depremzedeler için 20 milyon TL'nin üzerinde kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada,  "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası kapsamında depremzedeler için 20 milyon liranın üstünde kira yardımı toplandığını belirtti.

İzmir'de evleri hasar gören kiracılara 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak!

İzmir'de eşyasını alamayan vatandaşlara hane başına 30 bin lira eşya yardımı, yıkılmış, acil yıkılacak ve ağır hasarlı evlerin sahiplerine 13 bin lira, evleri bu durumda olan kiracılara da 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Geçtiğimiz yıl İzmir için 960 TL olan kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2019'da 1.150 TL oldu. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili merak edilenler...

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

izmir kira yardımı süresi Haberi

izmir kira yardımı süresi

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde ilk etabını hayata geçirmek için inşaat ihalesini yapan Büyükşehir Belediyesi, projeyle ilgili hazırlıklara da başladı. Bu kapsamda, Türkiye'nin diğer dönüşüm alanlarında yaşanan sıkıntıları ve kentsel dönüşüm alanlarındaki mevcut binaların yıkımından sonra parsel bazında yapılacak zemin etüdlerini dikkate alan Büyükşehir Belediyesi, daha önce 600 lira bedelden fazla olmamak üzere 18 ay ödenmesi öngörülen kira yardımı süresini 36 aya çıkarttı. Kira yardımıyla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi'nin de onayladığı değişiklik "Bayraklı Kentsel Dönüşüm ve gelişim projeleri uygulama esasları", "İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Uygulama Esasları", "Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Uygulama Esasları" ve "Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Uygulama Esasları"nda yapıldı. Bu esasların 12. maddenin 1. fıkrasının ; kentsel...