17 / 04 / 2024

İzmir Konaka rampalı yaya üst geçidi yapılacak

İzmir Konaka rampalı yaya üst geçidi yapılacak

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir Konak'a rampalı yaya üst geçidi yapılacak!

Konak'a yapılması planlanan yaya üst geçidinde taslak projeye İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'ndan onay geldi.

Konak’a rampalı yaya üst geçidi!

İzmir Konak’ta yayaların geçişini kolaylaştıracak olan üst geçitte sona gelindi. 1 milyon 200 bin liraya mal olan yaya üst geçidini günde 35bin kişinin kullanması bekleniyor.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir Emiralem Konakları için talep toplanmaya başlandı!

Domino İnşaat tarafından İzmir Emirelem'de inşa edilen Emiralem Konakları 30 villadan oluşuyor.Emiralem Konakları'nda kişiye özel &A

İzmir Sillion Outlet'e nasıl gidilir?

Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından inÅŸa edilen Sillion Outlet Ä°zmir ÇiÄŸli'de bulunuyor. Ä°zmirli iÅŸadamlarınÄ&

İzmir, son yıllarda lüks konut projelerine alıştı!

Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti konumundaki İzmir'de yeni konut projeleri yapılıyor.

Direndiler, gecekondularını yıktırmadılar

İzmir Buca Kuruçeşme Mahallesi'nde 40 gecekondunun yıkılması mahalle halkının direnişi sonucu ertelendi.

TOKİ'den Ege'de 3 ile toplam 2 bin 670 konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İzmir, Uşak ve Kütahya'da yaptırılan toplam 2 bin 670 konutun hak sahipleri belirleniyor.

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe'ye 694 konut yaptıracak

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe 1.Etap'a 694 konut yaptırmak üzere ihale açtı.

Büyükşehirlerde iki binadan biri kaçak

Sayıştay'ın raporuna göre, İstanbul'da yüzde 70, Ankara'da yüzde 40, İzmir'de yüzde 60 oranında kaçak yapı var.

İzmir Konaka rampalı yaya üst geçidi yapılacak Haberi

İzmir Konaka rampalı yaya üst geçidi yapılacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mayıs ayında açılışını yaptığı, günde ortalama 2 bin 600 aracın geçtiği Konak Tüneli, üst geçidi zorunlu kıldı. Konak Meydanı'nda yayalar, sürekli akan trafikte araçların arasından karşıdan karşıya geçerken büyük tehlike atlatıyor. Yetkililer, yaya üst geçidi tamamlanınca kadar metro alt geçidinin kullanılmasını önerse de bu dikkate alınmıyor. Tünelle eş zamanlı olarak açılması gereken yaya üst geçidi bürokratik nedenlerle gecikti. Sonuçta taslak Kurul tarafından onaylandı. Kurul proje detaylarını da onaylarsa Konak'taki yaya üst geçidi aralık ayı sonunda tamamlanmış olacak. Üst geçidin 1 milyon 200 bin liraya mal olması, günde ortalama 35 bin yayanın geçmesi öngörülüyor. Karayolları İzmir Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, "Yaya üst geçidi, Bahribaba Parkı ile Yeni Karamürsel arasında yaya geçişini sağlayacak. Üstgeçidin toplam açıklığı 58 metre,...