29 / 03 / 2024

İzmir köy projesi

İzmir köy projesi

İzmir Torbalı'da kentsel dönüşüm hızla ilerliyor. Müteahitler çalışmalarına köylerde sürdürüyor. Bozköy, Çakırbeyli, Saipler bölgelerde lüks evler inşa ediliyor.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Köy Zekeriyaköy projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Zekeriyaköy'deki KÖY projesi için ÇED süreci başladı.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Emlak Konut GYO KÖY projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY) projesi için hazırlanan değerleme raporu hakkında KAP'ta açıklama yaptı. 

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

Emlak Konut KÖY projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KÖY projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

İzmir köy projesi Haberi

İzmir köy projesi

İnşaat firmaları ve müteahhitler merkezde arsa sıkıntısı çekince, çareyi eski bina ve evleri yıkıp yerine yeni apartmanlar yapmakta buluyor. Kat karşılığı yapılan binalar, ilçenin dört bir yanında tüm hızıyla yükseliyor. Betonlaşmanın hızla yaygınlaştığı bölgelerin başında ise Torbalı Mahallesi geliyor. Özellikle buralarda yaşayan göçmen ve muhacir vatandaşlar, kerpiç evlerini terk etmek istemiyor. Ancak, kentleşmeye fazla direnemeyen aileler, evlerini bir bir müteahhitlere kat karşılığı veriyor. Torbalı Mahallesindeki kerpiç evler, beton binalara artık direnemiyor. Bunun yanı sıra inşaatçılar, çalışmalarına köylerde devam ediyor. Bozköy, Çakırbeyli, Saipler gibi noktalarda lüks evler yapılıyor. 


EVLER YIKILIYOR 

Yüzlerce aile, Torbalı ve Muratbey mahallelerinde ikamet ederken bu yerleşim alanları, son 2 yıla kadarda eski dokusunu ilk günkü gibi koruyordu. Daracık sokaklara dizilmiş kerpiç evlerden oluşan bu mahalleler, komşuluk ilişkilerinin sıkı...