18 / 04 / 2024

İzmir Marbleden ne kadar gelir elde edecek

İzmir Marbleden ne kadar gelir elde edecek

MARBLE, kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak.

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir’deki deprem konutları 1 sene sonra teslim edecek!

Milliyet gazetesi yazarı Abdullah Karakuş bugünkü yazısında İzmir depremini kaleme aldı. İşte Karakuş’un "Erdoğan’ın İzmir talimatları ne oldu?" başlıklı o yazısı...

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

Dap İzmir fiyatları ne kadar?

Dap İzmir fiyatları ne kadar, sorusuna 299 bin TL'den başlıyor yanıtını verebiliriz. İşte Dap İzmir detayları...

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Mistral İzmir binasının değerleme raporu yayınladı!

Mistral GYO, Mistral İzmir Projesi'ne ait ekspertiz değerleme raporunu yayınladı.

Ontan Modda Bayraklı ne zaman teslim?

Modda Bayraklı projesi Ontan İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Bayraklı ne zaman teslim?

İzmir Kıyı Deniz Projesi ne oldu?

İzmir Büyükşehir’in 2012’de şaşaalı biçimde tanıtımını yaptığı Kıyı Deniz Projesi’nin son şeklini almadı. Kordonboyu’ndaki düzenlemeyi de kapsayan 3. etabın projesi Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ne yollanamadı.

İzmir Marbleden ne kadar gelir elde edecek Haberi

İzmir Marbleden ne kadar gelir elde edecek


Fuar İzmir'de kapılarını 25 Mart'ta açacak olan Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı (MARBLE), kent ekonomisine 150 milyon dolar kazandıracak. İzmir ile özdeşleşen ve dünyanın önde gelen 3 büyük mermer fuarı arasındaki MARBLE, bu yıl yeni yerinde yüzde 168 oranında büyüyen bir alanda yapılacak. 21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 25 Mart'ta Fuar İzmir ile eş zamanlı açılacak. Fuar İzmir'in resmi açılış töreni 25 Mart saat 10.00'da, MARBLE- 21'inci Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ile birlikte yapılacak. Aynı gün saat 19.00'da tüm İzmirliler'in davetli olduğu kutlama düzenlenecek. Emre Aydın'ın konser vereceği gece için özel ışık gösterileri de hazırlandı.



Yeni...