23 / 04 / 2024

İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu

İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu

Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Ahmet Kaya'dan Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı tepkisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Ahmet Kaya: Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Trabzon’da bulunan yayla evleri ve Uzungöl hakkında çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Zenbilci: Şehirlerimiz plansız alanlardan kurtarıldı!

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci yaptığı açıklamada, "İlahi nizama uygun proje ve faaliyetlerle şehirlerimiz yalnızca imar değil, imarla birlikte insan adına ihya edilmektedir" dedi.

İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapım süreci mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yeniden yapımına ilişkin olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a 6 soru sordu..

Ankara-İzmir YHT Projesi'ne ilişkin 8 soru TBMM'de!

Ankara İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır sorularının Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin 5 soru mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. CHP'li Bakan sorularını Ahmet Arslan'a sordu..

İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu Haberi

İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu


Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.


Tanrıkulu önergesinde "2011 Milletvekili Genel Seçimleri öncesi tarafınızdan İzmir Tire’de; Tire-Belevi yolunun duble yola çevrilerek otobana bağlanması konusunda söz verilip, 4 yıl geçmesine rağmen bu söz halen yerine getirilmemişken, 25 Ekim 2015 tarihinde Ödemiş’te gerçekleştirilen seçim mitinginizde aslında 2014 Yılı Yatırım Programı’nda yer alan Tire-Belevi duble yolunun 2016 Yılı Hizmet Yapımı Programı’na alındığı Başbakan tarafından açıklanmıştır." dedi.


Tire ve bu yolu kullanan vatandaşlarımıza ilk söz verilme tarihinden itibaren 5 yıl geçmesine rağmen halen yolun yapılmadığını, ölümlü, yaralanmak ve maddî hasarlı kazaların bu yüzden sürmekte olduğunu, can ve mal kaybı devam ettiğini, söz konusu yolda...