18 / 04 / 2024

İzmir Narbel yolu

İzmir Narbel yolu

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

İzmir'de Narbel Yolu'nun çökmesiyle gözler çevredeki gecekondulara çevrildi!

Narbel'de yolun çökmesinin ardından gözler buradaki gecekondulara çevrildi. Olası bir toprak kaymasında facia yaşanabileceğini belirten yöre sakinleri, "Biz de insan gibi yaşamak istiyoruz" dedi.

İzmir Narbel yolunda istinat duvarı çöktü!

Narbel Yolu, yüksek eğim nedeniyle güvenlik riski taşıdığı yönündeki uyarılar dikkate alınmadan 2008'de açıldı. Kocaoğlu'nun "İzmir'in en pahalı yolu" diye nitelediği yolda dün istinat duvarı çöktü

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündeminde!

İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Kozak Çevre Yolu projesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Tire-Belevi yolu inşaatı ne durumda?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Narlıdere'de uzun süren inşaat çalışmaları tepki görüyor!

Narlıdere'de geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmalarının uzun sürmesine çevre sakinleri tepki gösterdi.

Narbel Yolu'ndaki inşaat çalışmaları çevre sakinlerini tedirgin ediyor!

Türkiye'nin en pahalı yolu" olarak bilinen İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçtiğimiz aylarda çöken Narbel Yolu'nda yapılan çalışmalar çevre sakinlerini tedirgin ediyor.

İzmir Otokent'e ikinci bağlantı yolu müjdesi!

İzmir Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir, 2011 yılında İzmir Çevreyolu'ndan Otokent'e yapılan iniş yolunun ardından, şimdi de otoyola giriş için yeni bir bağlantı yolu daha yapılacağının müjdesini verdi

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

İzmir Narbel Yolu trafiğe açıldı!

İzmir'in en pahalı yolu olan ve geçtiğimiz Ocak ayında çöken Nar-Bel yolu, Yeni Asır'ın gündeme getirdiği haberlerin ardından yeniden düzenlenerek trafiğe açıldı.

İzmir Narbel yolu Haberi

İzmir Narbel yolu

Yolun çöktüğü noktaya beton döküldüğü ve demir bariyerler yapıldığı, istinat duvarlarının ise yeniden yapıldığı gözlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere'de 11.5 milyon liraya yaptırdığı ve "İzmir'in en pahayı yolu" olarak bilinen Nar-Bel yolu, yeniden trafiğe açıldı. Dik rampası ve eğitimi nedeniyle şikayet konusu olan Nar-Bel yolunda, geçtiğimiz Ocak ayında çökmeler meydana gelmişti. Çökmenin ardından yolun bir kısmı trafiğe kapatılırken diğer şeritten trafik akışı devam etti. Yeni Asır'ın konuyu gündeme getirmesinin ardından Narlıdere Belediyesi çökme olayını yalanlamıştı. Belediyenin Yeni Asır'ı yalanladığı açıklamasının ardından yağmurlarla birlikte yolda ikinci bir çökme meydana gelmişti. Bunun üzerine yol tamamen trafiğe kapatılırken, bölgede yaşayan vatandaşlar olay yerinde eylem yapmıştı. 



Yeni...