25 / 04 / 2024

İzmir parkları

İzmir parkları

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “sabah sporu” eğitimleri daha ilk günden büyük ilgi gördü. Kent merkezindeki 9 ayrı parkta haftada 3 gün verilen eğitimlere özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

İzmir Ballıkuyu kentsel dönüşümle kurtulacak!

İzmir Ballıkuyu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Projede sosyal donatı alanları ile çocuk oyun alanı, parklar ve yeraltı otoparkları yer alacak.

İzmir’e Hyde Park geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir’de 88 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kurmaya hazırlanıyor.

İzmir parkları Haberi

İzmir parkları

Sağlık yaşam için sporu her kesime ulaştırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi , açık havada ücretsiz sabah sporu derslerine başladı. 4 Ağustos Pazartesi başlayan “Her Alanda, Her Yaşta Yaşam Boyu Spor” projesi kapsamında kent merkezindeki açık alan parkları adeta spor alanına döndü. Sabah 07.00’de parklarda hazır olan eğitmenlerin eşliğinde gerçekleşen sabah sporu,  ısınma harekeleriyle başlıyor, grup çalışmaları, step ve aerobikle devam ediyor. Eğitmenler, spor yaparken yaşanan sakatlanmaları engellemek için eğitme katılanlara parklarda bulunan açık alan spor aletleri tanıtarak doğru egzersiz bilgileri veriyor. Katılımcılar bir yandan sabah serinliğinde spor yapma keyfi yaşarken bir yandan da form tutuyor. İsteyen herkese açık olan ve oldukça eğlenceli geçen eğitime katılanların büyük çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor. 


9 parkta aynı anda

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sabah sporu eğitimleri İnciraltı...