26 / 04 / 2024

izmir Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisi

izmir Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı’dan sonra kentin en büyük içme suyu arıtmasını, Bornova’nın Kavaklıdere Köyü’nde kuruyor. Tesis, Gördes Baraj suyunu arıtarak Buca ve Bornova bölgesine dağıtacak ve yılda 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak...

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Türk Kızılay İzmir'deki 21 gayrimenkulü satıyor: 265.3 milyon TL'ye!

Türk Kızılay, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Ilıca Mahallesi ve Reisdere Mahallesi'nde bulunan 21 gayrimenkulü 265 milyon 365 bin TL'ye satışa sundu...

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Erzincan Üzümlü'ye kız öğrenci yurdu yapılıyor!

Erzincan Üzümlü ilçesine kız öğrenci yurdu inşa edilecek. Kredi Yurtlar Kurzumu Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü ilçesine yapılacak olan projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Kızılayı İzmir Urla'daki 3 arsayı satıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Genel Müdürlüğü, İzmir ili Urla ilçesindeki 3 arsayı satışa çıkarıyor. İhale 4 Mayıs 2017 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy projesinde yer alan 6 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuru dönemi ne zaman başlayacak?

İzmir Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Karabağlar Belediyesi'nin işbirliğiyle yaptırılacak Karabağlar Kız Öğrenci Misafirhanesi’nin temeli atma töreni gerçekleşti. Misafirhanenin yapımı toplamda 6 milyon 228 bin TL’yi bulacak.

Manisa Sarıkız Kavşağı yıl sonunda tamam!

Alaşehir’de sürücülerin kabusu haline gelen Sarıkız Kavşağı’nda yaşanan kazaların önüne geçebilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Manisa Sarıkız Kavşağı'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de trafik kazalarının önüne geçebilmek için hayata geçirmeyi planladığı Sarıkız Kavşağı’nın temelini attı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Manisa Sarıgül Kızılçukur Mahallesi’nde düğün salonu yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl ilçesi Kızılçukur Mahallesi’nde yapılacak olan düğün salonunun temeli atıldı.

izmir Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisi Haberi

izmir Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisi

Kente yeni su kaynakları kazandırmak için yoğun çaba harcayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Baraj suyunu en kısa sürede kente verebilmek için Manisa Nuriye’de 16.5 milyon liralık yatırımla Sarıkız İçme Suyu arıtma tesisini 2011 yılında hizmete almıştı. Projenin kapsamında yer alan Kavaklıdere Arıtma Tesisi için de proje ve kamulaştırma çalışmalarını tamamlayan İZSU Genel Müdürlüğü, tesisi kurmak için düğmeye bastı. 1 Temmuz’da tesisin inşaatı için ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacak çalışmalar 18 ayda tamamlanacak. Tesis, Tahtalı Barajı’nın suyunu arıtan Görece’deki arıtmadan sonra İzmir’in ikinci büyük içme suyu arıtma tesisi olacak.


Yurt...