18 / 04 / 2024

izmir Şuayb Akkoç

izmir Şuayb Akkoç

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Global Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdal Akkoçoğlu tarafından kuruldu.

Cengiz Akkoç, Edip Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Edip Gayrimenkul'ün Muhasebe ve Finans Müdürü Cengiz Akkoç'un ana ortağımız Akın Holding A.Ş. Muhasebe ve Finans Bölüm Başkanı olarak atanması sebebiyle, Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

İzmir'de yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Karşıyaka Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Şuayb Akkoç hayatını kaybetti...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Akkoçlar İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoçlar İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Koçak ve Adem Ahmet Aktuğran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akkoç Proje Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkoç Proje Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Koç ve Ferit Mutlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Yapı Malzemeleri İnşaat Orman Ürünleri Metal ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan İreç tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

izmir Şuayb Akkoç Haberi

izmir Şuayb Akkoç

İzmir Karşıyaka'da geçtiğimiz çarşamba günü inşaatı devam eden bir alışveriş merkezi (AVM) inşaatında yüksekten düşerek ağır yaralanan inşaat işçisi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İzmir'de Şuayb Akkoç, Yalı Mahallesi'nde inşaatı devam eden bir AVM inşaatında çalışırken henüz belirlenemeyen bir nedenle inşaat iskelesinden düştü.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan müdahalenin sonrasında Şuayb Akkoç, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Akkoç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna...